FINNO AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 453 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommen

FINNO AS hetkeolukord

Juba 453 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte üldinfo

AS Finno on haldusettevõte.

AS Finno omanduses on Soome tütarettevõtte FINNO Roofing Oy kaudu 50% Ukraina ettevõtest Aqueduct OOO, mille tegevuses võis märgata stabiliseerumise märke. Vaatamata varjatud optimismile on Ukraina ehitusmaterjaliturg on jätkuvalt madalseisus ja riigi tulevik sõltub jätkuvalt paljuski globaalsete jõudude kokkulepetest.

Investeeringute tegemisel ja muude tegevuste läbiviimisel eelistatakse keskkonnasäästlike lahendusi. Ettevõtte tegevus ei ole sõltuvuses hooajalisusest. Ettevõte järgib vastutustundlikke laenamis- ja krediidipõhimõtteid.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Võlakordaja = kohustised kokku / varad kokku 121,49 0,81

Soliidsuskordaja = omakapital kokku / varad kokku * -12049% 19,11% 100

Ettevõttel puuduvad töötajad ning juhatusele töötasu arvestatud ei ole. Samuti puuduvad ettevõttel aruandeperioodil müügitulu ning tegevuskulud on hoitud minimaalsena.

Tulevik

Ettevõte peamine tegevus on hoida käigus Ukrainas paiknev Aqueduct OOO tootmine selleks et säilitada vajalik oskusteave keerukate seadmete käsitlemiseks.

Makromajanduslik olukord ja selle mõju ettevõttele

Makromajandusliku olukorda ettevõtte tegevusalal võib nimetada ikka veel mitterahuldavaks. Ida-Euroopa ja eriti Ukraina ehitusmaterjalide turud on saanud tugeva tagasilöögi seoses Venemaa ja Ukraina konfliktiga.

Ettevõtte omakapital seisuga 31.12.2022 oli negatiivne summas 654 507 eurot, olles seejuures vastuolus äriseadustiku nõuetega. Juhatus teeb üldkoosolekule ettepaneku taastada omakapital täiendavate sissemaksetega omakapitali.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.