COREMONDE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
COREMONDE OÜ on tegutsenud juba oma 7 aastat, kuid nüüd on ettevõtte paremad päevad ilmselt möödanik, sest novembrist on firma eesotsas Alexander Urmas Vest, ke

COREMONDE OÜ jäi tankisti hooleks

COREMONDE OÜ on tegutsenud juba oma 7 aastat, kuid nüüd on ettevõtte paremad päevad ilmselt möödanik, sest novembrist on firma eesotsas Alexander Urmas Vest, kes meelsasti luhtunud ärisid kogub. .COREMONDE OÜ valdkond on mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüük. Samas sektoris tegutse 2018 aasta seisuga kokku 563 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 1 557 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 198,38 miljonit eurot. COREMONDE OÜ osa sellest pirukast jääb aga paraku lahjaks.

COREMONDE OÜ varad ja finantsid

  • Deklareeritud käive 2017. aastal: 194 000 eurot
  • Prognooskäive 2018. aastaks:  132 000 eurot
  • Maksuvõlg: 3 884 eurot
  • Esitamata majandusaasta aruandeid: 3
2014. aasta jooksul teenis ettevõte omanikutulu 10 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 115 340 eurot. Äritegevus firmas on nüüdseks aga ilmselt lõppenud, sest eesotsas on Alexander Urmas Vest, esitamata on korralik ports majandusaasta aruandeid ning maksuvõlg ei taha juba mõnda aega kuhugi kaduda.

COREMONDE OÜ juhatus

Alexander Urmas Vest alustas äritegevusega juba 16 aastat tagasi, olles tol ajal 27-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 317 ettevõtet, millest täna on 207 ettevõtte juhatuses, 163 neist äridest on aga hoiatava Krediidiskooriga, mis annab mõista, et firmade maksejõuetus läheneb. Alexander Urmas Vest on tegutsenud kõikvõimalikes valdkondades alates ärinõustamisest ja lõpetades jookide serveerimisega. Kõik tema juhitavad ettevõtted on aga ühtemoodi õnnetu näoga. Vesti teistest ettevõtetest saab hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.