Teevi Pau jagab oma Artisan blenderi K400 kasutajakogemust | KitchenAid Baltics
Minu esmamulje Kitchen Aid Artisan K400 blenderist oli hämmastav – ma ei osanud oodata midagi nii võimsat! Suure pähklikreemifännina katsetasin esimese asjana justnimelt pähklivõi tegemist ja kuni lõpuni ei suutnud uskuda, et nii kiiresti ja hõlpsalt said pähklid õrnaks kreemiks. Oluline nipp, mida jälgida, on purustada pähkleid väiksel kiirusel (kiirus 1), siis terad saavad neile paremini pihta ja kreem moodustub kiiremini. Suuremal kiirusel lööb ta pähklipuru lihtsalt mööda seinu laiali. Teine üllatav moment pähklivõi tegemise juures oli minu jaoks see, et suur kann toimis väga kenasti ka väiksema koguse puhul ja tegi umbes 200 g pähkleid ideaalselt kreemiks. Seega valmistasin suures vaimustuses mitmeid erinevaid pähklikreeme (nt segu india-, pistaatsia- ja pekanipähklitest) ja muid magusaid määrdeid, nt Raffaello kreem, mis sisaldab endas kreemjaks töödeldud röstitud kooreta mandleid, sulatatatud valget šokolaadi, vahvlit ja kookoshelbeid.
Kommentaarid (0)