HEAOLUAGENTUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 40 444 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga komm

HEAOLUAGENTUUR OÜ hetkeolukord

Juba 40 444 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Heaoluagentuur OÜ on alustanud oma tegevust 28.08.2012.a. Peamised tegevusvaldkonnad on EMTAK 68201 (renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus), EMTAK 85599 (Muu mujal liigitamata koolitus) ja EMTAK 93131 (aeroobika- ja jõusaalide tegevus).

Alates 2013. aastast on Heaoluagentuur OÜ Fysioline Eesti OÜ-ga koostöös korraldanud treenerite koolitusti Eestis, mis on kinnitatud EHIS täiskasvanute täiendusõppe registris. Koolitus on nüüdseks rahvusvaheliselt akrediteeritud ja väljastab Europe Active EREPS Personal Trainer

EQF 4.taseme koolitustunnistusi. Koolitus on jätkuvalt edukas, 2023.aastal toimus algas kaks koolitus.

2016. aastal käivitas Heaoluagentuur OÜ projekti - Omaklubi Spordiklubi. Esialgse investeeringu projekti tegi Heaoluagentuur OÜ, investeeringu andis osaühingu üks omanikest, sellega kaeti investeeringutest tekkinud esialgne kahjum aastatel 2016-2019. Ettevõte on edukalt taastunud 2020. aasta koroona pandeemia aastatest, mis olid keerulised spordivaldkonna ettevõtetele. Juba teist aastat järjest oli ettevõte kasrumis. Ka on

Omaklubi Spordiklubi vähendanud enda võlgnevust ettevõtte ees, mis omakorda võimaldas ka vähendada omanikulaenu.

Heaoluagentuuri roll Omaklubi Spordiklubi projektis on peamielt klubiruumide ja seadmete korraldamine ning haldamine, treeneri ning koolitusteenuse pakkumine. 2023. aastal alustati koostöös Merko Kodudega ettevalmistust järgmise Omaklubi Spordiklubi treeningstuudio rajamiseks Uus-Veerenni keskusesse, ruum avatakse 2024. aasta jaanuaris, kuid sisseseade soetati 2023. aastal laenuga, mis ajutiselt tähendab ka investeeringute mahu tõusu, samas tõuseb oodatavalt ettevõtte käiveka vähemalt kolmandiku võrra.

Lisaks vahendab Heaoluagentuur personaal- ja rühmatreenerite teenuseid, mille osakaal aga 2023. aastal vähenes, kuna ettevõtte suunas oma põhitegevuse mujale.

Tulud, kulud ja kasum

Majandusaasta käive langes veidi võrreldes eelmise aastaga, kuid edasi liigub ettevõte kasvu suunas, just peamiselt uue spordiklubi ruumide haldamise ja reklaamiteenustega seoses.

Müügitulu perioodil 01.01.-31.12.2023 oli 43 564 EUR.

Perioodil teeniti kasumit 2 625 EUR.

Personal

Aruandeperioodil oli firmas tegutsemas vaid juhatuse liige, kes ei saanud oma töö eest tasu.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Järgmise perioodi suuremad eesmärgid on käibe hoidmine, Omaklubi Spordiklubi projekti edaiarendamine just seadmete halduses osas ning teenida suuremat treeneriteenuse tulu (sh uute võimaluste leidmine klubi tegevuste arendamiseks).

2024. aasta eesmärgiks on ka ettevõtte kasumlikkuse tõstmine, suuredades ettevõtte kasumimarginaali.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.