KALLE AUTOKOOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ohutu sõitmine ei ole ainult oskus, see on vastutus. Juhtidena on teie kätes teie enda, teie reisijate ja teiste liiklejate ohutus. KALLE AUTOKOOL OÜ on pühendu

Kuidas võimalikult ohutult sõita?

Ohutu sõitmine ei ole ainult oskus, see on vastutus. Juhtidena on teie kätes teie enda, teie reisijate ja teiste liiklejate ohutus. KALLE AUTOKOOL OÜ on pühendunud teile teadmiste ja oskuste andmisele, et liigelda teedel enesekindlalt ja ohutult.

Sõiduki kasutamise aluste mõistmine

Enne mootori käivitamist on hädavajalik teha eelsõidu kontrollid. See hõlmab rehvirõhu, vedelike taseme, tulede ja peeglite kontrollimist. Veendudes, et teie sõiduk on heas töökorras, on esimene samm ohutu sõidu suunas. Oma sõiduki juhtimisseadmete tõhus tundmine on põhiline. Tutvuge oma armatuurlaua, rooli, pidurite ja kiirendusega, et säilitada igal ajal kontroll.

Kaitsevõtete sõiduoskuste arendamine

Kaitsev sõit algab valvel ja teadlikuna püsimisest. Hoidke oma pilk teel ja ärge eeldage teiste juhtide tegevusi. Olge alati valmis ootamatusteks. Teiste juhtide käitumise mõistmine aitab teil asjakohaselt reageerida. Ennetage võimalikke ohte ja hoidke teistest sõidukitest ohutut kaugust.

Liiklusseaduste ja -eeskirjade järgimine

Kiiruspiirangute austamine ei tähenda ainult seaduse järgimist; see tähendab kiiruste sõitmist, mis on ohutud praegustele tee- ja liiklusoludele. Kohandage oma kiirust vastavalt, eriti halva ilma või tiheda liikluse korral. Teada, kellel on eesõigus, on õnnetuste vältimiseks hädavajalik. Järgige neid reegleid hoolikalt, et tagada sujuv liiklusvool ja vähendada kokkupõrgete riski.

Erinevates sõidutingimustes navigeerimine

Ilm võib kiiresti muutuda ja sellega koos teeolud. Õppige, kuidas kohandada oma sõitu märgade, jäiste või uduste tingimustega, et vältida õnnetusi. Olgu see löökaugud, kruus või ebatasased pinnad, rasked teeolud nõuavad ettevaatlikku navigeerimist. Aeglustage ja käsitsege oma sõidukit ettevaatlikult, et vältida kontrolli kaotamist.

Häirete ja takistuste juhtimine

Autosisene häired nagu mobiiltelefonid, muusika ja isegi kaasreisijad võivad teie tähelepanu teelt kõrvale juhtida. Õppige strateegiaid nende häirete minimeerimiseks ja hoidke oma tähelepanu seal, kus see peaks olema. Alkoholi, narkootikumide või isegi väsimuse mõju all sõitmine võib teie sõiduvõimet tugevalt halvendada. Tundke ära joobeseisundi tunnused ja ärge kunagi istuge rooli, kui te pole õiges seisundis sõitmiseks.

Hädaolukordade ja õnnetuste ennetamine

Esmaabi algtõdede tundmine võib õnnetuse korral olla elupäästev. KALLE AUTOKOOL OÜ pakub spetsialiseeritud koolitust, et olla valmis igas olukorras. Kui olete õnnetusse sattunud, on oluline jääda rahulikuks ja järgida õigeid protseduure. Turvake sündmuspaik, kontrollige vigastusi ja kutsuge kohe abi.

Jätkuv haridus ja praktika

Ohutu sõitmine on oskus, mis paraneb praktikaga. Vaadake regulaarselt üle oma sõiduharjumused ja otsige võimalusi harjutamiseks erinevates tingimustes ja keskkondades. Oma sõiduoskuste edasiseks arendamiseks kaaluge täiendavaid kursusi ja sertifikaate. KALLE AUTOKOOL OÜ pakub erinevaid võimalusi kõigil tasemetel juhtidele, alates algajatest kuni professionaalideni, kes soovivad A, B, BE ja C kategooria lube.

Valmis saama sõiduoskajaks? Võtke ühendust KALLE AUTOKOOL OÜ-ga, et saada tipptasemel sõiduõpet ja spetsialiseeritud koolitust, mis seab ohutuse esikohale.

UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks teha B-kategooria load meie juures

Kategooria B juhilubade taotlemise teekond on oluline verstapost. See luba võimaldab teil juhtida autosid, kaubikuid ja väikseid veoautosid, andes teile vabadus
ssb.ee
Kategooria B juhilubade taotlemise teekond on oluline verstapost. See luba võimaldab teil juhtida autosid, kaubikuid ja väikseid veoautosid, andes teile vabaduse ja iseseisvuse teedel kindlalt liikuda. On oluline valida koolituspakkuja, kes mitte ainult ei valmista teid eksamiks ette, vaid varustab teid ka eluaegsete sõiduoskustega. KALLE AUTOKOOL OÜ-s mõistame kvaliteetse sõiduõppe tähtsust. Oleme pühendunud pakkuma oma õpilastele parimat võimalikku koolituselamust, tagades, et nad saavad ohutud, vastutustundlikud ja osavad juhid. Siin on viis veenvat põhjust valida meid oma kategooria B

E-õpe vs klassiõpe: mis on sõiduõppeks sobilikum?

Kui tegemist on sõiduõppega, võib valitud õppemeetod oluliselt mõjutada teie kogemust ja edukust. Digitaalse tehnoloogia tõusuga on e-õpe muutunud paljude õpila
ssb.ee
Kui tegemist on sõiduõppega, võib valitud õppemeetod oluliselt mõjutada teie kogemust ja edukust. Digitaalse tehnoloogia tõusuga on e-õpe muutunud paljude õpilaste jaoks elujõuliseks valikuks. Siiski on traditsiooniline klassiõpe endiselt populaarne valik, eriti nii praktilise oskuse puhul nagu autojuhtimine. Selles postituses käsitleme nii e-õppe kui ka klassipõhise õppe plusse ja miinuseid sõiduõppes. E-õpe sõiduõppes hõlmab tavaliselt veebiplatvormide ja ressursside kasutamist sõiduteooria aspektide õppimiseks. See meetod võimaldab õpilastel õppida liiklusseadusi, sõiduki mehaanikat ja

KALLE AUTOKOOL OÜ tegevusaruanne 2022

Tegevusalad. Kalle Autokool on asutatud 04.09.2012. Ettevõtte tegevusalaks EMTAK järgi on 85531 Sõiduõpe. Antakse nii A, B, C ja teiste kategooriate sõiduõpet.
ssb.ee
Tegevusalad. Kalle Autokool on asutatud 04.09.2012. Ettevõtte tegevusalaks EMTAK järgi on 85531 Sõiduõpe. Antakse nii A, B, C ja teiste kategooriate sõiduõpet. Autokoolil on Haridus- ja Teadusministeeriumi koolitusluba nr 7193HTM. Esimesed õpilased võeti vastu 2013. aasta sügisel. Tulud ja kulud. 2022. aasta müügitulu oli 40 280 eurot kulud olid 40 344 eurot ja aasta lõppes 64 euro suuruse kahjumiga. Juhtimine ja töötajad. Ettevõttel on üks juhatuse liige, kes töötab nii teooria- kui ka sõiduõpetajana. Kalle Koppel, juhatuse liige Märts 2023

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.