SMILELINE SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 300 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SMILELINE SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 300 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Firma ärinimi: Smileline Service OÜ

Asutamisaeg: 07.09.2012

Põhitegevusala: hambaproteeside import; hambaravi- ja hambalabori materjalide ja seadmete ost/müük; implantaadi komponentide ost/müük

Muud tegevusalad: hambalabori seadmete hooldus; hambatehniliste koolituste korraldamine

Smileline Service pöhitegevusalaks on hambaproteeside importimine Aasiast. Ettevötte loomise eesmärgiks oli kvaliteetsete hambaproteeside pakkumine soodsate hindadega Eesti hambaarstidele ja nende patsientidele. 2023. aastal tehti koostööd 3 Hiina hambalaboriga.

Ettevötte klientideks on suuremas osakaalus hambaarstid ja laborid väljaspoolt Tallinnat, kus on nöudlus soodsamate hindade järgi suurem. 2023 suurenes veelgi klientide arv Eesti maapiirkondades.

Pakume valmis proteesitöid vöi töö erinevaid etappe ka teistele hambalaboritele. Siiani on tagasiside olnud ainult positiivne. Nöudlus Aasia hambaproteeside järgi, kus hind ja kvaliteet on väga korralikult paigas on Euroopas üha töusmas ja seda ka Eesti turul. Kui 2022. aastal soetas ettevõte uue modernsema ja oluliselt kiirema dental-skanneri, tänu millele õnnestus töö protsesse oluliselt kiirendada ning uusi digitaalseid proteesilahendusi pakkuda, siis 2023. aastal hakkasime printima ka 3D mudeleid. Tänu sellele oli võimalik rohkem tellimusi vastu võtta ning samuti proteesitööde valmimist oluliselt kiirendada.

Smileline Service OÜ tegeleb ka mitme erineva Saksa ettevõtte toodete esindamisega ja müümisega

Eestis.

Lisaks tegeleb ettevõte hambaproteeside impordi kõrval erinevate hambaproteesimaterjalide ning - seadmete ostu ja müügiga.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.