AMPRON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1633 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja komment

AMPRON OÜ hetkeolukord

Juba 1633 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Eesmärkide täidetus

Aruandeperioodile seatud eesmärgid täideti täielikult. Klientidele tarniti uudsel lahendusel baseeruvad, kõrgekvaliteetsed ning modulaarse ehitusega targad serverintegreeritud infoekraanide täislahendused. Seoses uute klientide täiendavate nõuetega, panustati suurel määral tootearendusse nii raudvara, kui ka tarkvara vallas. Jätkati ka kompaktse LED infoekraani mudeli tootmise, müügi ja turundusega.

Tänaseks on üle 2000 Ampron OÜ tarku LED ja LCD ekraane igapäevases töös Eestis,

Soomes, Leedus, Lätis ja paljudes teistes riikides.

Personal

Eesmärgiks on jätkuvalt olla tööandja, kelle juures ja kellega koostöös on inimestel võimalik teha midagi uudset ning tegeleda enesearendamisega. Pakume inimestele põnevaid väljakutseid ning fookus on inimeste arendamine osana protsessist, mille jooksul nad omandavad oskusi ja teadmisi, mida nad saavad kasutada oma edaspidises elus.

Suund on jätkuvalt kasutada pigem koostööl põhinevat personalipoliitikat, mis sobitub tänapäevase töövõtjaga, kel on oluline iseseisvus ning paindlik ajakasutus. Mis tähendab, et personali palgatakse ainult kindlaksmääratud tööde teostamiseks ja ajaks.

Tarkvaraarendus

Oluline osa aruandeperioodil oli tarkvaraarendusel, et tagada sõltumatus kolmandatest osapooltest. Arendati edasi järgmise generatsiooni juhttarkvara (AmpronLED), mis võimaldab erinevate süsteemide lihtsustatud integreerimist ning väga paindlikke võimalusi arenguks tulevikus. Lisati juurde erinevaid funktsionaalsusi, mis pakuvad kliendile lisavõimalusi. Samuti jätkati erinevate veebipõhiste kasutajaliideste arendamisega. Sihiks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.