HILMAN GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oskamatu veinimeistri käes võib ka vein hoopis äädikaks minna ja kes seda siis enam juua tahab?

HILMAN GRUPP OÜ-s olid asjad korras kuni 2013. aasta augustis

HILMAN GRUPP OÜ - ega maksuvõlg ole vein, mis ajaga paremaks läheb

Oskamatu veinimeistri käes võib ka vein hoopis äädikaks minna ja kes seda siis enam juua tahab? HILMAN GRUPP OÜ-s olid asjad korras kuni 2013. aasta augustis ettevõtte omanik ja juhatuse liige Helar Vana ettevõtte juhatusest lahkus. Tema asemele tuli krooniline juhatuse liige Raivo Palmiste*, kes tänaseks juba mitmesaja ettevõtte juhatuses figureerinud. 2014. aastal tulidki lagedale maksuvõlad. Selgus, et ettevõttel oli juba 2013. aasta oktoobrisse ulatuv maksuvõlg, mis nüüd uue juhatuse all järjest enam äädikaks minema hakkas. Tänaseks on ettevõttel võlgnevusi riigi ees rohkem kui 200 000 euro väärtuses ja juhatuses pole kedagi, kellelt selle kohta aru pärida. Raivo lahkus ettevõtte juhatusest 2017. aasta juunis. Ilmselt läks äädika hais juba liiga vängeks isegi tema jaoks. Helar Vana toimetab täna aga WH-LOGISTICS OÜ juhatuses ja soovitame silma peal hoida, mis lõhnu sealt evib.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.