595 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 952 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommente

595 OÜ hetkeolukord

Juba 952 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2023

595 OÜ on asutatud 2012. aasta detsembris. Ettevõtte põhitegevuseks on ehete ja dekoratsioonide disainimine ja valmistamine.

2023. aastal lisasime meie valikusse uusi tooteid ja materjale. Arendasime ja täiendasime tootevalikut ning 3D-prinditud toodete disainimist.

Jätkasime veebipoe arendamist – lisasime üle 50 uue toote ja parandasime e-poe struktuuri ja tarnetingimusi. Toimusid mitmed fotosessioonid seoses veebipoe tootepiltide uuendamise ja sotsiaalmeedia kanalite sisu loomisega. Vaatasime üle tootevaliku ja võtsime tootmisest maha tooted, mida polnud mõistlik enam edasi toota, kuna materjalikulu oli mitmekordistunud.

Jätkasime töötubade korraldamist ja panustasime nii ajakirjanduses kui ka sotsiaalmeedias selle reklaamimisele. Osalesime erinevatel pop-up üritustel koos teiste Eesti disaineritega – Eesti disainerite Liidu korraldatud Disainiturul, ühiste pop-upidel Kadri Kruusi ja Eve Hansoniga erinevates Eesti linnades. Otsisime aktiivselt uusi materjalide tarnijaid välisriikidest, kuna Eestis mitmete tarnijate puhul hinnad mitmekordistusid.

Vaatasime üle toodete tarneahelad ja kus võimalik, optimeerisime kulusid. Toetasime oma toodetega sponsorluse korras erinevaid laste, spordi (tennis, võrkpall) ja heategevusüritusi. Jätkasime koostööd Eesti suurimate ehete edasimüüjatega Megafort (Goldtime) ja Juveel, Tallinna ja

Tartu Kaubamaja ning disainipoodidega EDM ja Levi.

2024. aastal jätkame veebipoe arendamist – jätkuvalt parandame tarnetingimusi ja veebilehe ülesehitust. Lisaks panustame uute toodete pildistamisse veebipoe jaoks – 2024 on plaanis turule tuua üle 55 uue toote, mis osaliselt valmivad 3D prindis Eestis ja osaliselt meie Tallinna stuudios. Seega jätkuvalt püüame leida ka 2024 võimalusi hoida tootmist Eestis ja teha koostööd kohalike tarnijatega nii palju kui võimalik.

Plaanitud on kordus visiit Mehhikosse, et leida koostööpartnereid uute võimalik materjalide tarnimiseks ja samuti ka uue kollektsiooni täiustamiseks , mis on seotud Maiade iidse kultuuriga. 2024 on planeeritud ka vähemalt üks fotosessioon modellidega, kuna vajame uusi imagopilte edasimüüjate juures väljapanekute kokkupanemisel. Jätkame töötubade korraldamist, näeme seal kasvutrendi. Kindlasti panustame ka 2024 töötubade reklaami ja teeme koostööd ka Eesti Konverentsi Bürooga. Osaleme ka erinevatel pop-up üritustel koos teiste Eesti disaineritega – nii koostöös Eesti Disainerite Liidu, kui erinevate disainerite ühiste pop-upidega erinevates Eesti linnades. Jätkame ka sponsorlust erinevatel laste, spordi ja heategevusüritusistel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.