PÕLVA METSAGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 828 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga komment

PÕLVA METSAGRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 828 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Põlva Metsagrupp OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis tegeleb metsade majandamise ning haldamisega.

Metsakinnistute haldamise teenus on mugav lahendus, mis tagab metsa hea seisukorra ja kõrge tootlikkuse ka tulevikus, juhul kui Teil endal pole aega selle majandamisega tegeleda. Meie planeerime ja teostame kõik vajalikud tööd, Teie ülesandeks jääb vaid oma metsa kasvamist jälgida. Samuti aitame Teid metsamajandustoetuste taotlemisel.

Pakume raiemeistri teenust üle Eesti. Meie korraldada jäävad kõik tööprotsessid, mis on vajalikud, et raietööd oleksid tehtud kvaliteetselt ning vastavalt seadustele ja metsaomaniku soovidele.

Puhastame võsastunud põllud, kraavid, teeääred ning väheväärtuslike puuliikidega uuenenud metsamaad. Vastavalt objekti iseloomule kasutame tööde teostamiseks giljotiini või võsa- ja mootorsaagesid. Raiutud võsa koondame forvarderiga laoplatsi, kus toimub võsa hakkimine.

Tuginedes majandusele, on mahud tunduvalt vähenenud.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.