TUULEMARI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 276 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteerit

TUULEMARI OÜ hetkeolukord

Juba 276 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Tuulemari on loodud 11 aastat tagasi ja sellest ajast on peamine tegevusvaldkond olnud muu mujal liigitamata kutse-, teadus- ja tehnikaalane tegvus. Täpsemalt on ettevõte tegelenud sisu- ja tekstiloomega, kujundus-, toimetamis- ja turundustöödega ning mitmesuguste projektide juhtimisega. Peamiseks teenuseks on kliendiajakirjade sisu tootmine, toimetamine, reklaamimüük, reklaammaterjalide kujundamine ja trükkimise korraldamine.

Eelmisel aastal saadi tulu ka kaubaveost ja väikeses mahus ka endale kuuluva kinnisvara üürileandmisest.

Keerulistest majanduslikest tingimustest hoolimata jätkab Tuulemari teenusepakkumist sisuloome ja kujundustööde alal, samuti jätkub koostöö pikaajaliste partneritega. Plaanis on end täiendada ürituste korraldamise ja turundamise, samuti kujundamise valdkonnas. Otsime aktiivselt uusi väljundeid ja koostööpartnereid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.