KIVUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
2013. aastal tuli Ats Kuusksalu vist mõttele, et oma kuldsete kätega võiks teha ehitustöid ka teistele ja asutas unistuste ellu viimiseks KIVUR OÜ. Tegemist on

KIVUR OÜ: ehitusäri muutus tüütuks ja piinlikuks?

2013. aastal tuli Ats Kuusksalu vist mõttele, et oma kuldsete kätega võiks teha ehitustöid ka teistele ja asutas unistuste ellu viimiseks KIVUR OÜ. Tegemist on väikese firmaga, kus eelmisel aastal oli palgal 2 inimest. Selle aasta alguses on see veidi piinlik ettevõtmine aga lükatud tankistile.
  • Juht: Raivo Palmiste
  • Asutatud: 2013. aastal
  • Käive 2016. aastal: 57 117  eurot
  • Käive 2017. aastal: 52 000 eurot
  • Maksuvõlg: 1 179 eurot
Käive pole KIVUR OÜ-l kunagi märkimisväärne olnud,  50 000 euro eest saab heal juhul remontida paar 1960-aastatel ehitatud maja, mille vanaema ja vanaisa oma kätega juhuslikest materjalidest ehitanud on. Neid numbreid vaadates tundub, et suurema osa aastast on ehitajad kas lõunamaal päevitanud või niisama isekeskis maailmaasju arutanud. Võib ka olla, et tööd on tehtud mustalt. Alati jääb veel võimalus, et lihtsalt turundus polnud suurem asi ja kliente ei jagunud. Piinlikuks muudab ettevõtte sellele tekkinud maksuvõlg, mis ei ole teab mis suur - mõnel mehel maksavad talverehvid rohkem. Ats Kuusksalu on ilmselt jõudnud järeldusele, et parem on selle äriga lõpp teha. Kanalisatsiooniehitusfirmat SOUTHWEST SERVICE OÜ juhib ta tänaseni, kuigi see ettevõte pole veel hoogu üles saanud. KIVUR OÜ on Kuusksalu lükanud aga Raivo Palmistele. Raivo võtab aga igasuguse jama hea meelega endale - tema juhitud 44 ettevõtte maksuvõlg on täna üle 0,5 miljoni euro, võlad teistele ettevõtetele 47 637 eurot. Punti lisandunud KIVUR OÜ on selle kõige kõrval üsna kena ja armas, nagu öökullipoeg, kes on kogemata sabasuled poriseks teinud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.