RÕ TEHAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Jutt käib endise nimega RAASIKU ÕLLETEHAS OÜ-st, kellel asjad natukene täbarasti läksid.

Tõsisemad maksehäired tekkisid ettevõttel 2016. aasta alguses, mil l

RÕ TEHAS OÜ - likvideerimine käärib nagu koduõlu

Jutt käib endise nimega RAASIKU ÕLLETEHAS OÜ-st, kellel asjad natukene täbarasti läksid. Tõsisemad maksehäired tekkisid ettevõttel 2016. aasta alguses, mil lisaks varasemale suhteliselt väikesele maksuvõlale ilmus lisaks ka oluliselt kopsakam, üle 200 000 euro suurune võlakoorem. Võlg küll vaidlustati, kuid kohus otsustas siiski Maksuameti kasuks.  Tänaseks on ettevõte likvideerimisel ning tasumata maksuvõlg ulatub üle 300 000 euro. Juhatuse liige Aleks Verner lahkus ettevõttest 2015. aasta novembris.   Tema asemele asus Vitali Drozdov - sel hetkel ettevõttel veel probleeme polnud. Probleemid ilmnesid aga õige pea ja selgus, et Vitali oli paraja portsu otsa sattunud. Maksuametilt ilmusid tagasiulatuvad nõuded aastasse 2013. Vähem kui poole aasta pärast loovutas Vitali Drozdov ettevõtte juba sarilikvideerijale Kaupo Meierile*, kelle lähenemine likvideerimisprotsessi on kahtlemata huvitav.  Nimelt ilmutas mees 12.02.2018 Likvideerimise vahearuande, kus aruande lõpus võtab olukorra kokku lakooniline rida "Muud tulud ja kulud: -480 706"  Likvideerimine käärib nagu koduõlu ja kes süveneb, see purju jääb.   

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.