VIVA HULGI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
VIVA HULGI OÜ kaupleb lehel viva.ee kõiksugu elektroonikaseadmetega, paraku on e-poe kohta ütlemist nii Maksu- ja tolliametil kui ka tarbijakaitsel.

 Asutatu

VIVA HULGI OÜ: nägus e-pood, mis on tarbijakaitsega pahuksis

VIVA HULGI OÜ kaupleb lehel viva.ee kõiksugu elektroonikaseadmetega, paraku on e-poe kohta ütlemist nii Maksu- ja tolliametil kui ka tarbijakaitsel.
  • Asutatud: 2013. aastal
  • Juht: Roman Vasjukov
  • Töötajate arv: 4 inimest
  • Deklareeritud käive 2017. aastal: 1,2 miljonit eurot
  • Maksuvõlg: 16 281 eurot
Ettevõtte asutas 2013. aastal Roman Rubintšik, kes vedas toda äri paar aastat. Täna tegutseb tema käe all paar pisikest ja viisakat äri. 2015. aastal võttis firma vedada aga  Roman Vasjukov, kes juhib ettevõtet tänini. Vasjukov on ühtekokku 4 ettevõtte eesotsas ning kõik need firmad on ühel või teisel viisil omadega ummikus. Näiteks SINUWEB OÜ on jätnud esitamata ühe majandusaasta aruande, ettevõtte Krediidiskoor annab aga mõista, et firma on juba maksejõuetu ning POLYVISION OÜ on väikestviisi rajalt maas nii maksude kui aruannetega. ELEKTROMARKET OÜ maksuvõlg läheneb aga juba 40 000 eurole. VIVA HULGI OÜ maksuvõlg on täna enam kui 16 000 eurot, tõsi 12 000 eurot summast on kenasti maksegraafikus. Sellega aga e-poe mured ei piirdu. Tarbijakaitse ameti hinnangul ei esita osaühing piisavalt lepingueelset teavet ning see vähene, mis kliendini jõuab, on eksitav. Ettevõtte Krediidiskoor annab aga mõista, et maksejõuetus juba läheneb, ning kui VIVA HULGI OÜ-le midagi müüa, tasub küsida ettemaksu.   • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.