HAUMI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 172 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

HAUMI OÜ hetkeolukord

Juba 172 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Haumi OÜ

Haumi OÜ 2022. a. majandusaasta aruanne

Ettevõtte andmed:

Ettevõtte nimi: Haumi OÜ

Juriidiline aadress: Hanijala 3-6, Tallinn, 10151

Juhatuse liige: Taavi Mikker

Omanik: Taavi Mikker

Ettevõte on registreeritud Harju Maakohtu registriosakonnas reg. nr. 12495700.

Ettevõte on käibemaksukohustuslane alates 13.08.2018. KMKR nr: EE102090264.

Haumi OÜ majandustegevuse aruanne on koostatud järgmisele etteantud perioodile: 01.01.2022 a. kuni 31.12.2022 a.

Ettevõtte põhitegevuseks on arvutialased konsultatsioonid, täpsemalt arvutitarkvara-alane konsultatsioon ja nõustamine. Müügitulu teenitakse nõustamise tulemusena laekuvatelt tasudelt, lisaks tegeleb ettevõte juhtimisalase konsultatsiooniteenuste ning instruktoriteenuse pakkumisega.

Eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset teenust lepingupartneritega seatud tingimustel lõppkliendile. Planeeritud tegevuse elluviimiseks on ettevõtte omanikul piisav kogemus, et tagada äritegevuse kaudu firma jätkusuutlikkus. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 30 081 EUR. Ettevõtte ja teenuse iseloomust tulenevalt olid firmal nii püsi- kui muutuvkulud. Ettevõtte juhatus hindab firma tegevust vaatamata globaalsetele ja lokaalsetele mõjudele majanduskeskkonnas jätkusuutlikuks.

Ettevõtte aruandlusperioodil müügitulu oli 30 081 EUR.

Tootmiskulud ja tegevuskulud olid seejuures 12 974 EUR.

Põhivarade kulum ja väärtuse langus oli 825 EUR.

Muud finantstulud- ja kulud olid 24 EUR.

Aruandeaasta kasum on 16 258 EUR.

Varasemate perioodide jaotamata kahjum on 3 663 EUR.

Ettevõtte ja teenuse iseloomust tulenevalt olid firmal nii püsi- kui muutuvkulud.

Ettevõtte juhatus hindab firma tegevust vaatamata globaalsetele ja lokaalsetele muutustele ning mõjudele majanduskeskkonnas jätkusuutlikuks.

Haumi OÜ raamatupidamine on korraldatud järgides vastavaid raamatupidamise seaduseid ning hea raamatupidamistava nõudeid. Aluseks on seadused, millega reglementeeritakse raamatupidamise korraldust ja aruannete koostamist. Firmas on rakendatud tekkepõhine raamatupidamine. Kasutusel on

Hansa-Raama raamatupidamise arvestusprogramm.

Riigimaksude tasumise osas firmal võlgnevusi ei ole.

Haumi OÜ poolt on tarnijatele tähtaegselt maksekohustused täidetud. Firma osakapitali nimiväärtus on 2500 eurot ja osakapitali sissemakse on teostatud 2016. a. ettevõtte arvelduskontole.

Juhatuse hinnangul on ettevõtte tegevus jätkusuutlik arvestades järgmisteks aastateks planeeritud tegevusi ning majandusolukorra paranemist.

Taavi Mikker

Haumi OÜ

Juhatus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.