TERMOS INC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
TEFIRE OÜ alustas peaaegu 6 aastat tagasi, mil juhatuse liige Marko Kikre selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 6 aastat. Nüüd on ette

TEFIRE OÜ maksuvõlg läheneb 0,4 miljonile eruole

TEFIRE OÜ alustas peaaegu 6 aastat tagasi, mil juhatuse liige Marko Kikre selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 6 aastat. Nüüd on ettevõttes aga jama majas, sest makse on jäänud tasumata juba 0,37 miljoni euro jagu. Võrdluseks, Vabaerakonna fraktsioon esitab täna Riigikogu juhatusele eelnõu ettepanekuga muuta puuetega inimeste sotsiaaltoetuste seadust, mille kohaselt tõuseks puudega lapse toetus seniselt 69,04 eurolt 138,08 eurole. Eelnõu mõju riigieelarvele aastas on ligikaudu 1 040 000 eurot. Ehk siis on TEFIRE OÜ  maksuvõlg pea kolmandik vajalikust rahast! TEFIRE OÜ valdkond on isolatsioonitööd. Samas valdkonnas tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 73 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 420-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 34,7 miljonit eurot.

TEFIRE OÜ juhatus

TEFIRE OÜ tänane juhatuse liige Ain Puhk alustas äritegevusega juba 11 aastat tagasi, olles tol ajal 21-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 11 ettevõtet, millest täna on 7 ettevõtte juhatuses. Paraku on 5 tema juhitavat äri hoiatavalt punase Krediidiskooriga. Ain Puhk on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Muu ehitiste viimistlus ja lõpetamine
  • Spordiklubide tegevus
  • Raamatupidamine, maksualane nõustamine
  • Metsamajandust abistavad tegevused
  • Muude mujal liigitamata organisatsioonide tegevus
Ain Puhki juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Käibed kokku: 0 eurot
  • Kasumid kokku: 0 eurot
  • Töötajad kokku: 0
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 0 eurot
Viimati lahkus Ain Puhk 2 aastat tagasi ettevõttest NORDIC ACCOUNTING OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 2 aastat. Osaühing on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Ain Puhk on usaldusosanik ettevõttes SYLVESTER KIRSI UÜ. Omadega on ummikus veel Puhki juhitavad TAMMELEHT EST OÜUSS SETIS RATIS OÜ ja VILCON TEENUSED OÜ. Kõikidest tema ettevõtetest saab eriti hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust. 

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.