STEMING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ideaalne koerapuur on iga lemmiklooma omaniku jaoks kriitiline otsus. See ei ole lihtsalt koht, kus teie koer viibib; see on turvaline, mugav ja kindel kodu tei

5 nõuannet ideaalse koerapuuri valimiseks

Ideaalne koerapuur on iga lemmiklooma omaniku jaoks kriitiline otsus. See ei ole lihtsalt koht, kus teie koer viibib; see on turvaline, mugav ja kindel kodu teie kodus. Siin on viis olulist nõuannet, mis aitavad teil valida oma karvase sõbra jaoks ideaalse puuri.

Koera vajadused

Mõõtke oma koera ninast sabani ja põrandast pea tipuni, et tagada neile piisavalt ruumi seismiseks, pööramiseks ja mugavaks lamamiseks. Suuremat tõugu koerad vajavad tugevamaid ja avaramaid puure, samas kui väiksemat tõugu koeri saab majutada kompaktsematesse valikutesse.

Aktiivsed koerad võivad vajada rohkem ruumi liikumiseks, samas kui rahulikumad koerad võivad olla rahul vähemaga. Valige puur, arvestades oma koera temperamenti, tagades, et see on rahustav keskkond, mis sobib nende isiksusega.

Materjali tähtsus

Traatpuurid pakuvad suurepärast ventilatsiooni ja nähtavust, muutes need populaarseks valikuks. Neid on ka lihtne puhastada ja need võivad olla varustatud eemaldatava alusega.

Plastikpuurid on kerged ja suurepärased reisimiseks. Need pakuvad teie koerale hubast, pesa-taolist ruumi, kuid võivad olla vähem õhutatud kui traatvalikud.

Pehtmaterjalist puurid on kaasaskantavad ja mugavad, ideaalsed hästi käituvatele koertele, kes ei näri. Neid ei soovitata kutsikatele või koertele, kes võivad üritada põgeneda.

Tugevatele või põgenemiskalduvusega koertele on vajalik tugevdatud materjalidest valmistatud tugevdatud puur. Need puurid on disainitud olema närimiskindlad ja põgenemiskindlad.

Kasutusmugavus

Valige puur, mis võimaldab voodit. Eemaldatav ja pestav padi on pluss hügieeni säilitamiseks.

Mitu ust võivad muuta teie koera ligipääsu ja puuri puhastamise lihtsamaks. Otsige uksi turvaliste lukkudega, mida teie koer ei saa kergesti avada.

Kui plaanite puuri sageli liigutada, kaaluge rataste või käepidemetega varianti. Kokkupandavad disainid võivad säästa ruumi, kui puuri ei kasutata.

Ohutus ja turvalisus

Tugevad lukud on hädavajalikud, et vältida teie koera kogemata väljapääsemist. Mõned puurid pakuvad topeltlukustust lisaturvalisuse tagamiseks.

Kui teie koer on närija, otsige puuri närimiskindlate ribide või tugevdustega, et tagada nende ohutus ja puuri pikaealisus.

Põgenemiskindlad puurid on disainitud minimaalsete vahedega ja tugevatest materjalidest, et hoida nutikad koerad turvaliselt sees.

Kohandatavus ja kasv

Kasvavatele kutsikatele võib reguleeritava vaheseinaga puur säästa teid mitme suuruse ostmisest, kui nad kasvavad.

Mõned puurid pakuvad võimalust laiendada või lisada sektsioone, mis võib olla kasulik täiendavate lemmikloomade majutamiseks või ühe lemmiklooma jaoks rohkem ruumi pakkumiseks.

Investeerige puuri, mis kestab teie lemmiklooma eluea. Vastupidavad materjalid ja ajatu disain tagavad, et puur jääb aastateks mugavaks ja turvaliseks kohaks.

Otsid koerapuuri, mis ühendab ohutust, mugavust ja innovatsiooni? Võta ühendust STEMING OÜ-ga, et saada tipptasemel lemmikloomade piiramise lahendusi, mis on kohandatud sinu vajadustele.

E-pood

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

STEMING OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Steming on asutatud 14.08.2013 ning tegeleb lemmikloomatarvete maaletoomise ja müügiga.  Põhitegevuseks on jaemüük interneti teel. Peamisteks tootegruppideks
ssb.ee
OÜ Steming on asutatud 14.08.2013 ning tegeleb lemmikloomatarvete maaletoomise ja müügiga. Põhitegevuseks on jaemüük interneti teel. Peamisteks tootegruppideks on raadiopiirded, haukumise vastased- ja treeningrihmad. OÜ Stemingolulisemateks eesmärkideks oli kodulehe täiustamine, heade kliendisuhete säilitamine, usaldusväärsuse hoidmine ja suurendamine ning internetis leitavuse parandamine.. Olulisemad investeeringud majandusaasta jooksul on olnud müüdavate kaupade soetamine, reklaam ja raamatupidamisealane nõustamine. 2023 aasta eeldatav eesmärk on suurendada tootevalikut ning kasvatada

Raadiopiirde eelised tavapiirete ees

Raadiopiirded, mida tuntakse ka nähtamatute aedadena, on uuenduslik lahendus lemmikloomade piiramiseks, mis kasutab raadiosagedust, et määratleda piirid, mille
ssb.ee
Raadiopiirded, mida tuntakse ka nähtamatute aedadena, on uuenduslik lahendus lemmikloomade piiramiseks, mis kasutab raadiosagedust, et määratleda piirid, mille sees teie koer saab vabalt liikuda. See süsteem loob nähtamatu barjääri, mis takistab teie lemmikloomal määratud piiridest kaugemale seiklemast. Traditsioonilised lemmikloomade piiramise meetodid on arenenud füüsilistest aedadest kuni raadiopiirde kõrgtehnoloogiani. See progress peegeldab kasvavat vajadust paindlikumate, vähem pealetükkivate ja usaldusväärsemate lemmikloomade piiramise lahenduste järele. Raadiopiirde eelised Üks

Koera koolitamine haukumisvastase kaelarihmaga

Haukumisvastased kaelarihmad on seadmed, mis on mõeldud koera liigse haukumise ohjamiseks. Neid kantakse koera kaela ümber ja need võivad anda erinevat tüüpi st
ssb.ee
Haukumisvastased kaelarihmad on seadmed, mis on mõeldud koera liigse haukumise ohjamiseks. Neid kantakse koera kaela ümber ja need võivad anda erinevat tüüpi stiimuleid, et takistada haukumist, kui see muutub sobimatuks või liigseks. On mitmeid haukumisvastaste kaelarihmade tüüpe, sealhulgas staatilise šoki kaelarihmad, vibratsiooniga kaelarihmad, ultraheli kaelarihmad ja pihustiga kaelarihmad. Iga tüüp kasutab erinevat meetodit sama eesmärgi saavutamiseks: soovimatu haukumise vähendamine. Haukumisvastased kaelarihmad tuvastavad haukumise heli või vibratsiooni kaudu ja seejärel annavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.