EDUIGA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

EDUIGA OÜ hetkeolukord

Juba 322 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

EDUIGA OÜ tegeles ajavahemikus jaanuar 2023. a – detsember 2023.a. piltide ja erinevate esemete raamimistöödega (2D ja 3D taieste kujundamine ja valmistamine) aadressil Pärnu mnt 144, Tallinn.

1. Töökoha loomine

Värvatud ja välja koolitatud töötaja esimese poole aasta jooksul näitas, et ettevõtte käive veel ei võimalda töökoha loomist. Tuleb veel laiendada klientuuri. Tööjõu kulud tekitasid kahjumi, mida tuli teise poolaastaga likvideerida.

2. Koostöö

Lisaks 3D mõõtmeliste taieste valmistamisele algas aasta teises pooles tihedam koostöö Pärnu kunstitarvete müüjaga, kes vahendab pildiraamimise teenust. See koostöö on veel arengustaadiumis, kuid sellel paistab tulevikku olevat.

3. Investeeringud

Töötingimustesse investeerimine on hetkel peatatud ootamatute väljaminekute ning võimaliku asukoha vahetuse tõttu.

4. Tootearendus

See valdkond kahjuks ei saanud soovitud tähelepanu ajapuuduse tõttu.

5. Reklaam

Mõnevõrra paranes nähtavus sotsiaalmeedias, kuid mitte oluliselt. See valdkond vajab jätkuvalt suuremat tähelepanu.

6. Fotograafia

Antud valdkond (pildistamine ja fototöötlus) on pidevas arengus ning sellest on saamas eraldi teenus. Koostööd sai proovitud Kulturismi- ja

Fitnessi Liiduga ning seda on plaanis arendada edasi.

2024. aasta põhifookusteks on asukoha tulevik ja töötingimuste (mikrokliima) parendused enne talve, jätkuvalt turundus ja tootearendus ning käibekasv tasemeni, mis võimaldaks luua vähemalt üks töökoht.

Tegevusala kuulub 74101 EMTAK alla.

EDUIGA OÜ tegutseb antud valdkonnas jätkuvalt kaubamärgi “Don Design & Decoration” all.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.