PRUULIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 18 733 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komm

PRUULIKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 18 733 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 68 korda.

Tegevusaruanne 2023

Pruulikeskus OÜ on 2013. aastal tegevust alustanud pruulimistarvikute ja -toorainete müügiga tegelev jaekauplus. Ettevõtte esimese majandusperioodi (kuni 31.12.2014) põhilisteks ülesanneteks oli jaekaupluse füüsiline avamine, klientide leidmine, tarnijate leidmine ja lepingute sõlmimine ning muu organisatoorne tegevus.

Pruulikeskus OÜ osanikud leidsid, et Tartu majanduskeskkonnas on sellise spetsiifilise hobitegevusega seotud jaekaupluse jaoks ruumi ning kasutasid poe avamiseks ära enda pruulimiskogemust ning õlleturuga seonduvaid teadmisi.

2016. aasta märtsis kolis kauplus Tartus uuele suuremale ja avaramale kaupluse pinnale, kus on lisaks ka laopind kaupade laudustamiseks.

Töötajaid on kaupluses kaks, üks täiskohaga ning teine osakoormusega.

Ettevõtte 2023. aasta müügitulu oli 126 651 eurot ning majandusaasta lõppes 671 eurose puhaskasumiga. Ettevõtte müügitulu vähenes võrreldes eelmise majandusaastaga 14 205 euro võrra ning puhaskasum vähenes 352 euro võrra.

2023. aasta tööjõukulud kokku koos sotsiaalmaksetega olid 39 689 eurot ning ettevõttes töötas keskmiselt kaks töötajat.

Pruulikeskus OÜ juhatus koosnes 2023. aastal kahest liikmest, kellele aruandeaastal töötasu ei makstud.

Tulevastel perioodidel on ettevõttel plaan jätkata samal tegutsemisvaldkonnas, suurendada turuosa, laiendada tootesortimenti ning tutvustada õllepruulimist kui ühe võimaliku hobina.

Ettevõtte juhtkond ennustab 2024. majanduaasta jaoks suuremat müügitulu ning turuosa.

Meelis Kasepalu

Juhatuse liige

Tartu, 28. mai 2024.a

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.