AUTOMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kasutatud auto ostmine võib olla nutikas finantsotsus, mis võimaldab sõita kõrgema klassi mudeliga madalama klassi uue sõiduki hinnaga. Samuti võimaldab see ost

5 nõuannet kvaliteetse kasutatud auto ostmiseks

Kasutatud auto ostmine võib olla nutikas finantsotsus, mis võimaldab sõita kõrgema klassi mudeliga madalama klassi uue sõiduki hinnaga. Samuti võimaldab see ostjatel vältida järsku väärtuse langust, mis toimub kohe pärast uue auto salongist väljasõitmist.

Hoolimata eelistest muretsevad paljud potentsiaalsed ostjad kasutatud autode usaldusväärsuse, varjatud defektide ja üldise seisukorra pärast. Nende murede lahendamine on rahuldava ostu jaoks hädavajalik.

Nõuanne #1: Uuring on võtmetähtsusega

Enne kasutatud auto otsimist määratle oma vajadused. Kaalu tegureid nagu suurus, kütusesäästlikkus ja sinu jaoks olulised omadused.

Kasuta veebipõhiseid tööriistu, et kontrollida sinu huvipakkuva sõiduki turuväärtust. See annab sulle läbirääkimisteks aluse ja tagab, et sa ei maksa üle.

Otsi usaldusväärsetest autondusallikatest ülevaateid ja hinnanguid, et hinnata auto mudeli usaldusväärsust ja jõudlust, mida kaalud.

Nõuanne #2: Kontrolli sõidukit põhjalikult

Kontrolli auto välimust kahjustuste, rooste või valesti joondatud paneelide suhtes. Sees kontrolli kulumist, elektroonika funktsionaalsust ja lõhnu, mis võivad viidata peidetud probleemidele.

Mootori all otsi lekete, korrosiooni või kulunud rihmade ja voolikute märke. Kontrolli õli seisukorda ja teiste vedelike taset.

Isegi kui sa tunned autosid hästi, võib professionaalne ülevaatus paljastada potentsiaalseid probleeme, mida võid märkamata jätta. See on rahuolu tagamiseks väärt investeering.

Nõuanne #3: Vaata üle sõiduki ajaloo aruanne

Sõiduki ajaloo aruanne võib paljastada varasemad õnnetused, hooldusajaloo ja eelmise omaniku, mis on kriitilised auto seisukorra hindamisel.

Pööra erilist tähelepanu suurte remontide kirjetele, hoolduste sagedusele ja igasugustele odomeetri näidu erinevustele.

Nõuanne #4: Tee proovisõit

Proovisõidu ajal pane tähele oma esmamuljeid. Kas see on mugav? Kas kõik töötab nii nagu peab?

Hinda auto juhitavust, pidurdamist ja kiirendamist. Veendu, et see toimib hästi erinevates sõiduoludes.

Ole tähelepanelik kõikide kummaliste helide suhtes, mis võivad viidata probleemidele vedrustuse, käigukasti või piduritega.

Nõuanne #5: Kauple parim tehing välja

Varustatud oma uurimistulemuste ja ülevaatuse tulemustega, lähtu kindlalt läbirääkimistest. Alusta küsimishinnast madalamalt, kuid ole valmis kompromissiks.

Müüja motivatsiooni mõistmine võib anda sulle läbirääkimistel eelise. Kas nad soovivad kiiresti müüa? Kasuta seda enda kasuks.

Kui olete hinnas kokku leppinud, veendu, et kõik dokumendid on korras, sealhulgas tiitel ja müügiarve. Vaata üle kõik pakutavad garantiid või tagatised.

Otsid usaldusväärset kasutatud sõidukit Eestis? Võta ühendust AUTOMARK OÜ-ga, et leida kvaliteetseid kontrollitud kasutatud autosid, mis vastavad sinu vajadustele ja eelarvele.

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AUTOMARK OÜ tegevusaruanne 2022

Automark oü 2022.aasta põhitegevusvaldkonnaks oli kasutatud ja kontrollitud sõiduautode edasimüük.  2022.majandusaasta oli keeruline tingituna majanduslikust ke
ssb.ee
Automark oü 2022.aasta põhitegevusvaldkonnaks oli kasutatud ja kontrollitud sõiduautode edasimüük. 2022.majandusaasta oli keeruline tingituna majanduslikust keskkonnast. Käibe ja müügihulk oli võrreldes 2021.aastaga väiksem, kulud suuremad (remont, hooldus jne). Investeeringuid ei plaani. 2023.aasta eesmärk on eelneva aasta kahjum kaotada võimalike tuleviku tuludega.

Keskkonnasõbraliku sõidu eelised

Keskkonnasõbralik sõit viitab sõidukite kasutamisele viisil, mis minimeerib nende keskkonnamõju. See hõlmab sõiduharjumuste omaksvõttu, mis säästavad kütust, vä
ssb.ee
Keskkonnasõbralik sõit viitab sõidukite kasutamisele viisil, mis minimeerib nende keskkonnamõju. See hõlmab sõiduharjumuste omaksvõttu, mis säästavad kütust, vähendavad heitkoguseid ja edendavad jätkusuutlikkust. Samuti hõlmab see keskkonnaalaste kaalutlustega kavandatud sõidukite valikut, nagu elektri-, hübriid- ja kütusesäästlikud mudelid. Kliimamuutuste ja keskkonnakahjustuste väljakutsetega silmitsi seistes on jätkusuutlik transport muutunud ülemaailmsete pingutuste kriitiliseks aspektiks süsinikujalajälgede vähendamisel. Keskkonnasõbralik sõit on käegakatsutav viis, kuidas üksikisikud

Kuidas leida heas korras kasutatud sõidukit?

Kasutatud sõiduki ostmine tähendab, et usaldusväärsus on ülioluline. Usaldusväärne kasutatud auto pakub meelerahu, ohutust ja raha väärtust. Kuidas aga tagada,
ssb.ee
Kasutatud sõiduki ostmine tähendab, et usaldusväärsus on ülioluline. Usaldusväärne kasutatud auto pakub meelerahu, ohutust ja raha väärtust. Kuidas aga tagada, et kaalutav sõiduk oleks teie teekaaslane usaldusväärselt? See põhjalik juhend juhatab teid läbi sammude, et tuvastada usaldusväärne kasutatud sõiduk, mis vastab teie vajadustele ja ootustele. Usaldusväärsus kasutatud autos tähendab vähem ootamatuid remonte, madalamaid omamiskulusid ja pikemat sõiduki eluiga. See on vahe auto vahel, mis on usaldusväärne transpordivahend ja auto, mis muutub stressi ja rahalise koormuse allikaks. Mitmed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.