SAXEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
SAXEN OÜ on oma tegevusvaldkonnaks märkinud alkohoolsete jookide hulgimüügi. 2015. ja 2016. aastal oli ettevõtte käive 1,2 miljonit eurot. Tubli müügitöö on ain

SAXEN OÜ hea müük tekitab küsimusi

SAXEN OÜ on oma tegevusvaldkonnaks märkinud alkohoolsete jookide hulgimüügi. 2015. ja 2016. aastal oli ettevõtte käive 1,2 miljonit eurot. Tubli müügitöö on ainult kiiduväärt. Kuidas saavutada aga selliseid tulemusi nii väikese töötajate arvuga?
  • Ettevõte asutatud: 2014. aasta novembris
  • Töötajate arv 2017. aastal: 1 inimene
  • Tööjõumaksudeks tasutud 2017. aasta jooksul: 3 500 eurot
  • Hinnanguline keskmine brutopalk ettevõttes*: 580 eurot kuus
  • Käive 2017. aastal: 1,9 miljonit
  • Ettevõtte juht  Kirill Saksen
Kui Eestis on hulk ettevõtteid, kus üks inimene suudab teha miljonilise käibe, siis kuidas ei ole me veel jõukuse osas Luksemburgist mööda tuhisenud? Kui palgasurve kasvab ja suurtel kaubanduskettidel on alampalga tõstmisest täiesti ükskõik, sest selle eest niikuinii keegi tööle ei tule, kuidas on siis võimalik niru palga eest SAXEN OÜ’ s seda ühte inimestki tööl hoida? Kirill Sakseni juhtida on ka 2010. aastal asutatud väga sarnase nimega SAKSEN OÜ, millel 5,6 miljoni euro suurune maksuvõlg. Ettevõte tegeleb kõigega, mis seotud keevitamisega. Kirillil on pooleli ka TOPPOLAR OÜ likvideerimine, see ettevõte on viimased 10 aastat unustanud majandusaasta aruande esitamise. *Arvutatud Maksu- ja Tolliameti esitatud tööjõumaksude alusel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.