HAMMELN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Veel mõnda aega tagasi oli HAMMELN OÜ eesotsas Vadim, kel on ilmselt aga ettevõtete juhtimisest selleks korraks isu täis. Enne, kui äri tankisti, Alexander Urma

HAMMELN OÜ visati tankistile

Veel mõnda aega tagasi oli HAMMELN OÜ eesotsas Vadim, kel on ilmselt aga ettevõtete juhtimisest selleks korraks isu täis. Enne, kui äri tankisti, Alexander Urmas Vesti kätte läks, kandis see nime KONSART OÜ.
  • Asutatud: 2014. aastal
  • Juht: Alexander Urmas Vest
  • Deklareeritud käive 2017. aastal: 713 00 eurot
  • Töötajate arv: 1 inimene
Numbreid vaadates on see äri just nagu hoo sisse saanud, kui miskipärast on juhil selle vastu sügav ükskõiksus tekkinud. Kui 2016. aastal oli ettevõtte 12 kuu käive veel vaid 4000 eurot ja sealjuures jäädi 225 euroga kasumisse, siis 2017. aastal saavutati juba käive juba 713 00 eurot kui uskuda esitatud maksudeklaratsioone. 2018. aasta I kvartalis aeti äri veel 50 000 euro eest. Juunis on HAMMELN OÜ etteotsa tulnud aga Vest. Igatahes oli tegemist muljetavaldava kasvuga. Kui vaid kõik siinsed firmad nii kiiresti kasvaksid, oleksime peagi maailma jõukamate seas. Kas tõesti on ettevõtte 172 euro suurune maksuvõlg Vadimil igasuguse juhitöö isu pealt ära ajanud? Tasumata on jäänud peaasjalikult sotsiaalmaks. Kas see puudujääk võib olla põhjuseks, et firma 4 töötajast on tänaseni hingekirja jäänud vaid 1? Alexander Urmas Vestiga ei ole aga kindlasti seda muret, et väike maksuvõlg tema igapäevaelu kuidagi segaks. Ta juhib ühtekokku 182 ettevõtet, mille maksuvõlg on kokku tublisti üle poole miljoni euro. Kui aga juhtub, et Vesti enda tankistiteenused on kellelegi vastukarva, aitab ta leida mõne tegusa filipiinlase, kes on nõus probleemse Eesti firma enda omaks tunnistama. HAMMELN OÜ tegevusalana on ära toodud ehitus, tegemist on üldse keerulise sektoriga. Maksu- ja Tolliamet juba mõnda aega selles sektoris püüdnud välja juurida pettusi ja ümbrikupalku. Kas sellel on ka tulemusi? Mine võta kinni. Paraku on ka väga tõenäoline, et selles osaühingus ei ehitata tulevikus enam isegi mitte õhulosse.   • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.