SALOMEE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
SALOMEE OÜ on üle nelja aasta tegutsenud ehitusettevõte, mida on algusest peale vedanud noor juht Anette Haug (26).

SALOMEE OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks o

SALOMEE OÜ - noore juhiga edukas ehitusettevõte

SALOMEE OÜ on üle nelja aasta tegutsenud ehitusettevõte, mida on algusest peale vedanud noor juht Anette Haug (26). SALOMEE OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on tehingud kinnis- ja vallasvaraga, amortiseerunud elamufondi renoveerimine ja uue ehitamine. Firma tegi mullu tehinguid enam kui 1,3 miljoni euro eest ning teenis selle pealt 300 555 eurot puhaskasumit. Sellise tulemuse üle võib noor juht igati uhke olla ning asjaolu, et ettevõte annab tööd 5-le inimesele, lisab kogu loole vaid hoogu juurde. Ettevõtte 2016. aasta majandusaasta aruandest selgub, toona arvestati ja maksti juhatuse liikmele brutotöötasusid 8 640 eurot ja töötajatele maksti kokku brutotöötasusid summas 43 998 eurot. Auväärt juht ei ole seega endale töötajatest sugugi kõrgemat palka maksnud - müts maha! Anette on SALOMEE OÜ-d juhtinud selle asutamise ajast saati ning lisaks on tal veel ka teine ettevõte - SIUMIU OÜ, kus äritegevus pole veel käibemaksukohustsuse künnist ületanud. Sellegipoolest on äärmiselt vahva näha kuidas noorem põlvkond ettevõtjaid on peale kasvamas ning nende ettevõtmistel hästi läheb. Seetõttu usume, et Anette Haug oleks hea kandidaat noore ettevõtja preemiale, millest võite lähemalt lugeda Delfist.   • Enim õigeid silmapaare! Sihtturunda oma ettevõtet Inforegistris.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.