TERKOS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on teie hoone kaldkatuse terviklikkus ülioluline teie vara ohutuse, energiatõhususe ja esteetilise veetluse jaoks.

Mille järgi teada, et kaldkatus vajab uuendamist?

Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on teie hoone kaldkatuse terviklikkus ülioluline teie vara ohutuse, energiatõhususe ja esteetilise veetluse jaoks. On oluline ära tunda märgid, mis viitavad sellele, et teie katus võib vajada uuendamist, et säilitada selle seisukorda ja funktsionaalsust. Siin on viis näitajat, et teie kaldkatus vajab professionaalset tähelepanu.

Kaldkatuse hea seisukorra tähtsuse mõistmine

Kaldkatus ei ole ainult struktuurne vajadus; see aitab oluliselt kaasa ka teie vara üldisele välimusele ja väärtusele. See on kavandatud optimaalseks vee äravooluks ja keskkonnateguritele vastupanuks, kuid aja jooksul võib see kulumisele ja kahjustustele järele anda. Heas korras katus tagab teie vara pikaealisuse ja vähendab kulukate kahjustuste riski.

Nähtav kahjustus või kulumine

Katusesindlid on esimene kaitsejoon elementide vastu. Kui märkate, et need on katki, puuduvad või halvenenud, on see selge märk, et teie katus vajab uuendamist.

Aja jooksul võivad teie katuse materjalid muutuda hapraks ja lõheneda, eriti äärmuslike ilmastikutingimuste korral. Need puudused võivad kahjustada katuse terviklikkust.

Vajunud või ebatasane katusejoon võib viidata struktuuriprobleemidele, mis võivad vajada viivitamatut tähelepanu, et vältida edasisi kahjustusi.

Veekahjustused ja lekked

Lagede või seinte veeprobleemid viitavad sageli sellele, et vesi imbub läbi katuse. Kui seda õigeaegselt ei käsitleta, võib see põhjustada suuremaid probleeme.

Teie kinnisvara sees olev hallitus või kopitus võib olla terviserisk ja tihti on see püsivate niiskusprobleemide tagajärg, mis pärinevad katuse leketest.

Välispinnal olevad veelaigud viitavad potentsiaalsetele leketele, mis võivad kahjustada aluseks olevaid katusematerjale ja konstruktsiooni.

Katuse vanus

Enamikul katusematerjalidel on kindel eluiga. Kui teie katus on sellele lähedal või on selle ületanud, võib olla aeg kaaluda uuendamist.

Katuse tehnoloogia areng tähendab, et uued materjalid võivad pakkuda paremat vastupidavust ja energiatõhusust. Vana katus ei pruugi pakkuda kaitset või isolatsiooni, mida kaasaegsed materjalid suudavad.

Suurenevad energiakulud

Katus, mis ei ole korralikult isoleeritud või ventileeritud, võib põhjustada suuremaid energiakulusid, kuna teie kütte- ja jahutussüsteemid töötavad raskemini, et säilitada mugav sisetemperatuur.

Kui märkate oma energiakulude järsku tõusu ilma vastava kasutuse suurenemiseta, võib see olla tingitud soojuse ja õhu põgenemisest läbi ebatõhusa katuse.

Sagedased parandustööd

Pidev vajadus oma katust parandada võib olla märk, et on aeg põhjalikumaks lahenduseks, näiteks uuendamiseks.

Kui parandused muutuvad sagedasemaks ja vähem tõhusaks, võib pikemas perspektiivis olla majanduslikum investeerida uude katuse süsteemi.

Kas teie kaldkatus näitab kulumise või ebatõhususe märke? Võtke ühendust TERKOS OÜ-ga jätkusuutlike, vastupidavate ja asjatundlike katuse lahenduste saamiseks, mis on kohandatud teie vajadustele.

Kontakt

+372 5800 9876

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Plekk versus kivikatus- milline on Teie kodu jaoks parim valik?

Õige katusematerjali valimine on oluline teie kodu ohutuse, vastupidavuse ja esteetika jaoks. Katus on teie esimene kaitsejoon elementide vastu ja mängib olulis
ssb.ee
Õige katusematerjali valimine on oluline teie kodu ohutuse, vastupidavuse ja esteetika jaoks. Katus on teie esimene kaitsejoon elementide vastu ja mängib olulist rolli teie vara soojuslikus efektiivsuses. Plekk ja kivi on kaks populaarset katusematerjali, millel mõlemal on oma hüved ja kaalutlused. Mõlema omaduste mõistmine aitab teil teha teadliku otsuse, mis on kohandatud teie kodu vajadustele. Plekk- ja kivikatuste võrdlus Plekk-katused, mis on sageli valmistatud tsingiga kaetud terasest, võivad korraliku hoolduse korral kesta 40 kuni 70 aastat. Kivikatused, nagu näiteks paekivi, on

Millised on asbestivaba eterniidi valimise eelised?

Eterniit on tüüpi kiudtsementplaat, mis on olnud populaarne materjal ehitustööstuses aastakümneid. Tuntud oma vastupidavuse ja mitmekülgsuse poolest, on seda la
ssb.ee
Eterniit on tüüpi kiudtsementplaat, mis on olnud populaarne materjal ehitustööstuses aastakümneid. Tuntud oma vastupidavuse ja mitmekülgsuse poolest, on seda laialdaselt kasutatud katuste, vooderduste ja muude ehitusrakenduste jaoks. Ajalooliselt sisaldas eterniit asbestikiude, et suurendada selle tugevust ja tulekindlaid omadusi. Siiski asbestiga seotud terviseriskide avastamine viis ülemaailmsele pöördele ohutumate alternatiivide poole. Tänapäeval valmistatakse kaasaegset eterniiti ilma asbestita, kasutades tselluloosikiude, et pakkuda sarnaseid eeliseid ilma seotud terviseriskideta.

TERKOS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Terkos põhitegevusala on elamute ja mitteeluruumide ehitus- ja remonttööd.  Osaühingus on töötajaid 1. Juhatuse liikmetele eraldi tasusid välja makstud ei ol
ssb.ee
OÜ Terkos põhitegevusala on elamute ja mitteeluruumide ehitus- ja remonttööd. Osaühingus on töötajaid 1. Juhatuse liikmetele eraldi tasusid välja makstud ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.