SIBERION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 861 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 154 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommen

SIBERION OÜ hetkeolukord

Juba 861 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 154 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2023

Siberion OÜ raamatupidamise aruanne on koostatud kooskõlas Eesti Vabariigi hea raamatupidamistavaga soetusmaksumuse printsiipi. Ettevõtte alustas oma tegevus 2016 aastal.

2023 aastal oli tegevuseks - jäemüük posti või Interneti teel ja realiseerimise netokäive moodustas 100,5 tuhat EUR 2023 aastal töötajate arve oli 1, tööjõu kulud moodustavad 3 033 euro.

Väljamakseid juhatuse liikmetele ei makstud.

Tulevikuplaanid 2024. aastal kavatseb Siberion OÜ jätkata oma tegevust. Peamine firma ülesanne - uute klientide otsimine turu laiendamine ja kasumi saamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.