AQUA PESULAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Iseteenindusega autopesula on rajatis, kus saate oma sõidukit pesta kohapeal pakutavate seadmete ja puhastusvahenditega. See pakub tee-ise lähenemist, võimaldad

Kuidas valmistuda iseteenindusega autopesulasse minekuks?

Iseteenindusega autopesula on rajatis, kus saate oma sõidukit pesta kohapeal pakutavate seadmete ja puhastusvahenditega. See pakub tee-ise lähenemist, võimaldades teil pesuprotsessi üle täielikku kontrolli.

Iseteenindusega autopesulad pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas kulutõhusust, ajatõhusust ja rahulolu, mida tunnete oma sõiduki eest hoolitsemisel. Need on ka keskkonnasõbralik valik, kuna tavaliselt kasutavad nad vähem vett ja keskkonnasõbralikke puhastusvahendeid.

Ettevalmistus iseteenindusega autopesula külastuseks

Enne autopesulasse minekut veenduge, et teil oleks vajalikud mündid või žetoonid, mikrokiudrätikud ja kõik lisapuhastusvahendid, mida eelistate kasutada.

Enamik iseteenindusega autopesulaid pakuvad erinevaid tsükleid, sealhulgas eelpesu, seebi pealekandmine, loputus ja vaha. Tutvuge nende võimalustega, et maksimeerida oma pesu tõhusust.

Samm-sammuline juhend iseteenindusega autopesula kasutamiseks

Alustage sobiva pesutsükli valimisega ja makse sisestamisega. Alustage eelpesuga, et eemaldada lahtine mustus ja praht.

Kasutage kõrgsurve seebifunktsiooni, et katta oma sõiduk põhjalikult. Veenduge, et seebi kannaksite peale igale pinnale, sealhulgas alusvankrile.

Pärast seebitamist loputage oma sõiduk puhta veega. Võite valida ka lisavõimalusi nagu vaha või plekivaba loputus, kui need on saadaval.

Kasutage pakutavaid õhukuivateid või oma mikrokiudrätikuid, et kuivatada oma sõidukit, vältides veelaikude ja triipude teket.

Hooldusnõuanded pärast pesu

Pärast pesu kandke peale kaitsev vahakiht, kui seda ei tehtud pesutsükli ajal. Kontrollige oma sõidukit igasuguste vahelejäänud kohtade osas ja parandage vajadusel.

Regulaarne pesemine on oluline teie sõiduki välimuse ja pikaealisuse säilitamiseks. Püüdke pesta iga kahe nädala tagant või kui teie sõiduk on nähtavalt määrdunud.

Keskkonnaalased kaalutlused

Paljud iseteenindusega autopesulad, nagu AQUA PESULAD OÜ, kasutavad vee taaskasutussüsteeme ja biolagunevaid seepe, et vähendada keskkonnamõju.

Kasutajana saate oma keskkonna jalajälge minimeerida, kasutades ainult vajalikku kogust vett ja valides keskkonnasõbralikke autopesulaid.

Õige iseteenindusega autopesula valimine

Olulised tegurid hõlmavad puhtust, seadmete kvaliteeti, erinevate pesutsüklite kättesaadavust ja keskkonnasõbralikke praktikaid.

AQUA PESULAD OÜ paistab silma oma tipptasemel rajatiste, keskkonnale pühendumise ja erakordse klienditeenindusega, muutes selle ideaalseks valikuks teie iseteenindusega autopesula vajadusteks Eestis.

Puhta läike ja keskkonnasõbraliku pesukogemuse saamiseks võtke ühendust AQUA PESULAD OÜ-ga juba täna!

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas keskkonnasõbralik autopesu vähendab veekulu ja kaitseb meie veeressursse?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks keskkonnaprobleemidest, ei jää autotööstus kõrvale. Keskkonnasõbralikud autopesulad muutuvad populaarseks, kuna nad pakuvad
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks keskkonnaprobleemidest, ei jää autotööstus kõrvale. Keskkonnasõbralikud autopesulad muutuvad populaarseks, kuna nad pakuvad jätkusuutlikku alternatiivi traditsioonilistele autopesu meetoditele. AQUA PESULAD OÜ on selle liikumise eesrindel, pakkudes teenuseid, mis on mitte ainult keskkonnale sõbralikud, vaid ka kasulikud teie sõidukile ja tervisele. Keskkonnakaitse Keskkonnasõbralikud autopesulad kasutavad vett säästvaid tehnoloogiaid, mis vähendavad oluliselt vajaliku vee hulka sõiduki puhastamiseks. See on oluline meie kõige väärtuslikuma ressursi

Kas kuumvaha kaitseb sõiduki välimust ja väärtust efektiivsemalt kui tavaline vaha?

Kuumvaha on autohooldustoode, mis on eriliselt formuleeritud segu, mida kantakse sõiduki välispinnale. Erinevalt tavalisest vahast kuumutatakse kuumvaha enne pe
ssb.ee
Kuumvaha on autohooldustoode, mis on eriliselt formuleeritud segu, mida kantakse sõiduki välispinnale. Erinevalt tavalisest vahast kuumutatakse kuumvaha enne pealekandmist, mis võimaldab sellel tõhusamalt auto värviga siduda. See protsess mitte ainult ei paranda sõiduki välimust, vaid pakub ka kaitsekihti. Regulaarne hooldus, sealhulgas pesemine ja vahatamine, on oluline teie sõiduki väärtuse ja välimuse säilitamiseks. See ei ole ainult esteetika küsimus; see on teie investeeringu kaitsmine teede karmide reaalsuste eest. Kuumvaha teaduslik taust Kuumvaha töötlused sisaldavad tavaliselt

AQUA PESULAD OÜ tegevusaruanne 2022

Aqua Pesulad OÜ loodi aasta 2014 suvel selleks, et rajada iseteeninduslike pesulate kett Eestis ja võimalusel laieneda ka väljapoole.  Asume tänaseks järgmistes
ssb.ee
Aqua Pesulad OÜ loodi aasta 2014 suvel selleks, et rajada iseteeninduslike pesulate kett Eestis ja võimalusel laieneda ka väljapoole. Asume tänaseks järgmistes linnades: Võru, Jõhvi, Tallinn, Valga, Viljandi, Tartu, Otepää, Haapsalu. Põlva ja Peetri. Kokku 11 iseteeninduslikku ja 2 pesutunnelit pesulat. 2022 valmis Tartus uus pesula ja alustasime Laagri pesula rajamist, mis valmib 2023 esimeses pooles. Lisateenuse pakkumise kohad valitud pesulates on käivitatud. Tarbijaskond on võtnud kvaliteetse iseteenindusliku pesuteenuse vastu üle ootuste hästi ning tagasiside on olnud enam, kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.