RANG EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
RANG EHITUS OÜ on usaldusväärne ehitusettevõte, mis pakub täislahendusi igasugustes ehitus- ja renoveerimisprojektides. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid eh

Ettevõtte lugu

RANG EHITUS OÜ on usaldusväärne ehitusettevõte, mis pakub täislahendusi igasugustes ehitus- ja renoveerimisprojektides. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ehitusteenuseid, lähtudes klientide soovidest ja vajadustest, tagades samas täpsuse, usaldusväärsuse ja kõrge tööstandardiga.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on valdkonnas tegutsenud juba aastaid. Oleme spetsialiseerunud laiale teenuste spektrile, sealhulgas korterite ja majade ehitusele, renoveerimisele, siseviimistlusele ja välisfassaadide töödele. Pakume ka täiendavaid teenuseid nagu ehitusprojektide haldamine, konsultatsioonid ja nõustamine, et iga projekt kulgeks sujuvalt ja vastaks kõigile ehitusnormidele.

Kliendi rahulolu on meie prioriteet, seetõttu teeme kõik endast oleneva, et iga töö oleks lõpetatud vastavalt kokkulepitud tähtaegadele ja kvaliteedi nõuetele. Meie pikaajaline kogemus ja professionaalsus tagavad, et iga projekt, olgu suur või väike, saab läbiviidud kõrgeimal tasemel. Oleme pühendunud sellele, et muuta sinu ehitus- või renoveerimisprojekt sujuvaks ja murevabaks, pakkudes samal ajal parimat võimalikku teenust.

kodulehele

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

RANG EHITUS OÜ tegevusaruanne 2023

Rang Ehituse OÜ loodi 26.09.2014.  2023 aastal müügikäive 207 734 eurot ja kasum 9,412 eurot.  2023 aastal oli tööjõukulude suurus 52 794eurot. Juhatuse liikmel
ssb.ee
Rang Ehituse OÜ loodi 26.09.2014. 2023 aastal müügikäive 207 734 eurot ja kasum 9,412 eurot. 2023 aastal oli tööjõukulude suurus 52 794eurot. Juhatuse liikmele arvestatud tööjõukulud 11 571 eurot. Ettevõte plaanid on 2024 aastal tegeleda projekteerimise ning ehitus- ja kasutuslubade menetluseteenuse osutamisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.