NUMBERHUNT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommentee

NUMBERHUNT OÜ hetkeolukord

Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

NumberHunt OUn ponhitegevusalaks on koolitusteenuse pakkumine. Tegevusega alustati 2014.a. oktoobris. Kanesolev aruanne on koostatud ettevontte IX tegevusaasta kohta.

Globaliseeruva maailma tononturul on eelisseisus haritud tononvontjad. Eesti areng odavast allhankeriigist arenenud riikide arvestatavaks partneriks maailmaturul on toonud kaasa nonudluse intelligentsete ja multifunktsionaalsete tonontajate janrele. Sageli vajavad ettevontted inimesi, kes suudaksid iseseisvalt tonontada end tonon konrvalt pidevalt taniendades, arenedes ning ettevonttele reaalset lisandvananrtust tootes. Muutunud on ka tononkorraldus, palju kasutatakse kaug- ja osaajatonond ning paindlikke lahendusi, mis sobivad tononturu osapooltele ressursside optimaalsemaks kasutuseks. Ettevonte panustab jantkuvalt pikaajalisele ning jantkusuutlikule tegevusele, juhtkond ei plaani ka janrgneval dekaadil ei kanibe ega kasumi kiiret kasvu. Ponhiline eesmanrk kolmeks lanhemaks aastaks on valmistatud onppevahendite jantkuv taniendamine ning jooksev testimine koolitustegevuse kanigus. Tannapaneval on tavaks, et elukutset ja tegevusvaldkonda vahetatakse elu jooksul korduvalt. Unldhariduskoolides pakutav tavaonpe vonib kiiresti muutuvas maailmas osutuda ebapiisavaks. Osa ettevonttes koostatud onppematerjali ongi moneldud hariduslike erivajadustega onpilaste toetavaks ning taniendonppeks.

Senisest enam keskendutakse tonhustatud toe onppematerjalide koostamisele ja testimisele.

Lanhiaastate fookus jananb siiski suure tonenanosusega haridusvaldkonna tugiteenuste, sh. onppematerjalide ja -keskkondade pakkumisele, kuna vastava valdkonna spetsialistidest on unldhariduskoolides suur puudus.

IX tegevusaastal palgatononjonudu ei kasutatud, juhatuse juhtimistonond ei tasustatud. X tegevusaastaks ei prognoosita olulist langust ei kanibe ega kasumi osas, kanibe ja kasumi kasvu ootustes janandakse pigem konservatiivselt realistlikuks.

COVID-19 avaldas ettevontte tegevusele suurt monju, laste haridus ja huvitegevus on olnud oluliste piirangutega. Ettevontte edasine kanekanik sonltub epidemioloogilisest olukorrast riigis ja sellega seonduvatest piirangutest, kuid vonimalik on valdkonnasisene unmberprofileerimine ja tegevuse keskendumine kvaliteetsete digilahenduste pakkumisele nii laste kui ka taniskasvanute koolituses.

Kokkuvonttes vonib onelda, et kuues tegevusaasta monondus ootuspanraselt.

Jonudumononda jantkatakse panustamist ettevontte jantkusuutlikku arengusse ja olemasolevate ning tulevaste klientide abistamisele nende eesmanrkide saavutamisel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.