FAT FOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tööjõupuudus on asunud kummitama ka Tallinna restorane, mis oleksid isegi nõus konkurentsivõimelist ja kõrget palka maksma. Kalamajas Noodle Box'i nimelist aasi

FAT FOOD OÜ pidi tööjõupuuduse tõttu koka Hiinast palkama

Tööjõupuudus on asunud kummitama ka Tallinna restorane, mis oleksid isegi nõus konkurentsivõimelist ja kõrget palka maksma. Kalamajas Noodle Box'i nimelist aasiarestorani pidav Kaido Kivitoa on pidanud koka kohale tooma otse Hiinast, kirjutab Delfi. Meie vaatame kuidas on läinud restorani haldaval FAT FOOD OÜ-l. FAT FOOD OÜ alustas peaaegu 4 aastat tagasi, mil juhatuse liige Kaido Kivitoa selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 12 aastat. Firma valdkond on restoranid jm toitlustuskohad. Samas valdkonnas (EMTAK 56101) on tegutsevaid ettevõtteid 2018. aasta seisuga kokku 1986 tükki, kes annavad tööd kokku 18917-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on ca 551.57 miljonit eurot. FAT FOOD OÜ ei ole nii suur ettevõte, et turust mingit märkimisväärset protsenti haugata, kuid restoraniäri ongi tiheda konkurentsiga ning ühiste probleemide keskel on raske silma paista. Viimase kolme aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 7 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 451 050 eurot. Firma varad ja finantsid 2017:
  • Ühe töötaja tootlikkus: 28 998 eurot
  • kasumimarginaal: 1 protsent
  • Töötajate arv suurenes 1 töötaja võrra
  • Käive tõusis: 77 protsenti (231 980 eurot)
  • Finantshinnang: Väga hea
Firma finantsnäitajatest saate veelgi detailsema ülevaate, kui proovite tasuta Inforegistri täislahendust.

FAT FOOD OÜ juht Kaido Kivitoa

Kaido Kivitoa alustas äritegevusega juba 16 aastat tagasi, olles tol ajal 27 aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 4 ettevõtet, millest täna on 2 ettevõtte juhatuses ja 1 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslane). Kaido Kivitoa (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 17 648 eurot
  • Käibed kokku: 231 980 eurot
  • Kasumid kokku: 2 804 eurot
  • Töötajad kokku: 10
  • Suurim palgamaksja: FAT FOOD OÜ
  • 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides: 299 000 eurot
Viimati lahkus Kaido Kivitoa 7 kuud tagasi ettevõttest FUNDUS OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 15 aastat. See ettevõte on tänaseks mehe enda poolt likvideerimisel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.