KAJAKERAAMIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kajakeraamika savikoda on hubane ja mitmekesine ruum, kus kunst ja praktilisus saavad kokku. Meie savikoda pakub mitte ainult galeriid, kus eksponeeritakse meie

Kajakeraamika savikoda- koht, kus kunst ja loovus saavad kokku

Kajakeraamika savikoda on hubane ja mitmekesine ruum, kus kunst ja praktilisus saavad kokku. Meie savikoda pakub mitte ainult galeriid, kus eksponeeritakse meie keraamilisi teoseid, vaid ka mõnusat kohviruumi, kus saab nautida jutuajamisi ja üritusi. Samuti on meil täielikult varustatud tööruum savi töötlemiseks, glasuurimiseks ja põletamiseks, mis võimaldab luua kvaliteetset keraamikat.

Üks meie eripäradest on võimalus osaleda loovates savikoolitustes. Pakume koolitusi, mis on mõeldud seltskondadele, kes soovivad koos meisterdada ja keraamikat proovida. Koolitusprogramm on jagatud kaheks päevaks, kummalgi 2 tundi. Esimesel päeval keskendume voolimisele ja teisel päeval glasuurimisele. Kui mõlemal päeval osalemine pole võimalik, siis viin glasuurimise läbi ise, et tagada kvaliteetne lõpptulemus. Koolituse käigus valmib kuni 15 cm suurune glasuuritud ja nõudepesumasinas pestav kivikeraamikatehnikas ese.

Grupi suurus meie koolitustes on 5-10 inimest, et tagada individuaalne lähenemine ja mugavustunne kõigile osalejatele. Kahe meisterduskorra hind on 60 EUR inimese kohta, samas kui ühe meisterduskorra hind on 50 EUR, kui glasuurimise teeb meister.

Lisaks koolitustele pakume võimalust lihtsalt savikoda külastada. Külalised saavad vaadata näitust, nautida kohvilaua taga olemist ja lihtsalt relaxeerida. Kohvilaua kasutamise hind on 20 EUR/h. Savikoda on avatud kõigile, kes soovivad kogeda keraamikakunsti ja meie loomekeskkonda lähemalt.

Kajakeraamika savikoda on loodud selleks, et pakkuda inspireerivat ja meeldivat keskkonda keraamika armastajatele ja huvilistele. Ootame teid meie savikotta, et saaksite ise avastada keraamika maailma võlu ja luua midagi ainulaadset.

uuri lisaks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KAJAKERAAMIKA OÜ tegevusaruanne 2023

Kajakeraamika OÜ on väikeettevõte , tema põhitegevusalaks on keraamiliste toodete tootmine ja müük. Tooteid realiseeritakse põhiliselt laatadel ja erinevatel re
ssb.ee
Kajakeraamika OÜ on väikeettevõte , tema põhitegevusalaks on keraamiliste toodete tootmine ja müük. Tooteid realiseeritakse põhiliselt laatadel ja erinevatel renditud müügipindadel. Tooteid müüakse ka erinevates kauplustes nagu Apollo Kauplused OÜ-s, Helpir OÜ jne. 2023.a müügikäive oli 18130,05(2022.a : 31278,34)eurot, Käive vähenes ligikaudu 42%. Päikesepaneelide investeeringult saadi elektri müügitulu, summas 2957,19eurot. See moodustab kogu käibest ligikaudu 16,3%. Suurimateks kuludeks on toote materjalid, transpordikulud(kütus), remondikulud. Tulud- kulud on lahtikirjutatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.