METSASERVA MESI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 703 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritu

METSASERVA MESI OÜ hetkeolukord

Juba 703 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Allan Sarap (01.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade

OÜ Metsaserva Mesi on asutatud 27.01.2015. Ettevõtte põhitegevusalaks on mesindus, mille alla kuulub nii mee tootmine kui ka mesindustarvikute müük. Ettevõtte osakapital on 2 500 eurot ja selle tegevus toimub aadressil Metsaserva tee 3, Tila küla, Tartu vald, Tartu maakond. Majandusaasta periood on 01.01 - 31.12.

Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline, koosnedes Allan Sarapist ja Kalle Tammjärvest. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Peamised tegevusvaldkonnad ja tootegrupid

OÜ Metsaserva Mesi tegeleb peamiselt mee ja mesindussaaduste tootmise ning müügiga. Peamised tootegrupid hõlmavad: (cid:127) Mee tootmine ja müük (cid:127) Mesindustarvikute müük (cid:127) Teraviljasaaduste müük

Ettevõte tegutseb peamiselt Eestis, kuid on teinud müüke ka Soome.

Olulisemad investeeringud

Aruandeaasta jooksul tehti investeeringuid peamiselt materiaalsesse põhivarasse, sealhulgas uued ehitised ja seadmed. Täpsemalt: (cid:127) Uute ehitiste ja seadmete soetamine: 11 676 eurot (cid:127) Amortisatsioonikulu: 9 569 eurot

Lähitulevikus ei ole plaanis suuremahulisi investeeringuid; keskendutakse olemasoleva turuosa säilitamisele ja efektiivsuse tõstmisele.

Uurimis- ja arendustegevus

Ettevõte ei teostanud aruandeaastal olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning ei ole plaanis ka järgmisteks aastateks.

Olulised sündmused majandusaastal

Aruandeperioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Finantsseisund ja tuleviku arengusuunad

OÜ Metsaserva Mesi lõpetas 2023. majandusaasta kahjumiga 7 845 eurot võrreldes 49 euro suuruse kasumiga eelmisel aastal. Ettevõtte müügitulu kasvas 40 576 eurolt 46 061 euroni, mis näitab stabiilset kasvu.

Ettevõtte finantsseisund on stabiilne, kuna maksuvõlg puudub ja omakapital on positiivne.

Keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. OÜ Metsaserva Mesi ei rakenda spetsiifilisi keskkonna- või sotsiaalpoliitikaid, kuna ettevõtte tegevusala ei nõua selliseid meetmeid.

Finantsriskide juhtimine

Ettevõte ei kasuta keerukaid finantsinstrumente ega puutu kokku oluliste finantsriskidega nagu valuutakursi, intressimäära või börsikursside muutused.

Finantssuhtarvud (cid:127) Käibevarade suhe kohustistesse: 51 064 / 9 662 = 528% (cid:127) Omakapitali tootlus: -7 845 / 38 754 = -20.24%

Kokkuvõte

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.