KVARTMALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
KVARTMALL OÜ on omal ajal rajatud lootuses pakkuda arvutialaseid konsultatsioone. See äri on miskipärast untsu läinud, juht on kabuhirmus ettevõttest pagenud ni

KVARTMALL OÜ: jälle Alexander Urmas Vest platsis

KVARTMALL OÜ on omal ajal rajatud lootuses pakkuda arvutialaseid konsultatsioone. See äri on miskipärast untsu läinud, juht on kabuhirmus ettevõttest pagenud ning tema asemel on koha sisse võtnud Alexander Urmas Vest. Tegemist on tuntud tankisti ja likvideerijaga, kelle nimi  soovitust sagedamini meie portaalist läbi käib.
  • Asutatud: 2015. aastal
  • Juht: Alexander Urmas Vest
  • Prognooskäive 2017. aastal: 0 eurot
  • Võlgu ettevõttel ei ole
Mõni, kes on oma ettevõttega jõudnud ummikseisu, hingab Vesti nime kuuldes kergendunult. Kusagil on keegi, kes on nõus võlad ja esitamata arved oma nimele kirjutama. Teised, kes arvavad, et igaüks võiks oma jama ikka ise ära klaarida, muutuvad Alexander Urmas Vesti nime peale pahuraks ja okkaliseks. Võlad on ju lihtsad tulema, kui need võib probleemideta kellegi teise kraesse kirjutada ja nõnda solgitakse kogu ettevõtlusilma. Ainuüksi selle aastaga on Vest asunud juhtima 65 ettevõtet. Kõikide tema firmade maksuvõlg on kokku 0,6 miljonit eurot, esitamata aruandeid on Vesti nimel 200 ringis. Arvutialaseid konsultatsioone pakkuv KVARTMALL OÜ on tööga algust teinud 2015. aastal. Toonast majandusaasta aruannet vaadates on äri olnud vägagi tulus, 20 419 euro suuruse käibe juures oli kasum 11 458 eurot. Miskipärast on siis aga igasugune töö firmas lõppenud ja 2016. aasta majandusaasta aruanne on jäänud esitamata. Selle aasta aprillis on juhitöö enda teha võtnud Vest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.