SUPERIORENT INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
SUPERIORENT INVEST OÜ alustas peaaegu 4 aastat tagasi, mil juhatuse liige Greete Ivask selle asutas. Tänaseks on aga ettevõtte Krediidiskoor nii kehv kui olla s

SUPERIORENT INVEST OÜ ootab nukralt oma lõppu

SUPERIORENT INVEST OÜ alustas peaaegu 4 aastat tagasi, mil juhatuse liige Greete Ivask selle asutas. Tänaseks on aga ettevõtte Krediidiskoor nii kehv kui olla saab ning siin mängib olulist rolli ka 40 531 euro suurune maksuvõlg.  Peamiselt on ettevõte patustanud käibemaksuga, kuid tasumata on jäänud ka törts erijuhtude tulumaksu. Ettevõtte asutaja Greete Ivask on viimased paar aastat olnud HAPPYFLY BATUUDIKESKUS OÜ eesotsas. Raskustes SUPERIORENT INVEST OÜ vedamise jättis ta selle aasta aprillis aga Sander Lehise hooleks. Pärast juhatuse vahetust on esitamata jäänud ka kõik ettevõtte maksudeklaratsioonid. Kui esitamata jäävad ka majandusaasta aruanded, võib firma minna ühel hetkel sundkustutamisele. SUPERIORENT INVEST OÜ valdkond on mujal liigitamata infoalane tegevus. Samal alal tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 288 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 1 049 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on  68,78 miljonit eurot. SUPERIORENT INVEST OÜ  turuosa on sellest aga pea olematu ning seda ei saa ka imeks panna, kuna osaühingu rahavood on tagasihoidlikud. Viimase kahe aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 2000 eurot, tehes selleks käivet kokku 6 070 eurot.

SUPERIORENT INVEST OÜ juhatus

SUPERIORENT INVEST OÜ juhatuse liige Sander Lehis alustas äritegevusega juba 7 aastat tagasi, olles tol ajal 29-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 4 ettevõtet ja neist 2 veab ta ka täna. Paraku on mõlemad tema juhitavad ühingud hoiatava Krediidiskooriga. Sander Lehis on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Mujal liigitamata infoalane tegevus
  • Mitmesuguste erinevate kaupade vahendamine
  • Muude kaupade jaemüük kioskites ja turgudel
Sander Lehise juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 0 eurot
  • Käibed kokku: 0 eurot
  • Kasumid kokku: 0 eurot
  • Töötajad kokku: 0
  • Suurim palgamaksja: SUPERIORENT INVEST OÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 201 189 eurot
Viimati lahkus Sander Lehis 2 aastat tagasi ettevõttest SANDER LEHIS FIE, jõudes juhtida seda ettevõtet 5 kuud. Töö äri on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Ettevõtte endiste ja tänaste juhtide tegemistest saab eriti hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.