MEGA-SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegemist on „sööstuettevõttega“ - tuleb ei kusagilt, teeb käivet mitu miljonit ja siis läheb kõige liha teed. MEGA-SERVICE OÜ mega-käive on tänaseks on kadunud;

MEGA-SERVICE OÜ: kärts-mürts ja tankistile

Tegemist on „sööstuettevõttega“ - tuleb ei kusagilt, teeb käivet mitu miljonit ja siis läheb kõige liha teed. MEGA-SERVICE OÜ mega-käive on tänaseks on kadunud; juhatusse on tulnud Jüri Kalda, kes firmasid nende viimasel teekonnal saadab.
  • Asutatud: 2015. aastal
  • Juhid: Jüri Kalda, Sergey Lervo
  • Käive 2016. aastal: 3,6 miljonit eurot
  • Töötajate arv: 1 inimene
Mööbli, kodutarvete ja rauakaupade vahendamisega tegeleva MEGA-SERVICE OÜ üks juht on selle omanik Sergey Lervo. Jüri Kalda on firma juhatusega liitund selle aasta aprillis. See ei ole tema jaoks aga esimene kord, sama firma eesotsas on ta olnud lühikest aga ka 2015. aastal. Täna on Kalda juhtida 87 ettevõtet, mis on kamba peale jätnud esitamata 141 majandusaasta aruannet. Kalda tänaste ettevõtete maksuvõlg on 13 712 eurot. Tema firmadega ühes on põhja läinud aga enam kui 300 000 euro jagu maksmata makse. 2015. aastast aitab Kalda Lervol juhtida ka tema teisi ettevõtteid:  FIEGE 3PL OÜ-d, BUFFO GROUP OÜ-d ja REWICO TRS OÜ-d, Kui 2016. aastal tegi MEGA-SERVICE OÜ muljetavaldavalt suure käibe, siis 2017. aastal on midagi pahasti läinud. Kas inimeste huvi mööbli ja kodudarvete  vastu sai järsku otsa? Vähemalt Maksu- ja Tolliametile esitatud andmete kohaselt pole MEGA-SERVICE OÜ-l sel ja eelmisel aastal enam käivet olnud. Kuidas juhtus nii, et meeletu pauguga tulnud äri nii kiirelt lõpetas?    

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.