STELLA ILUTUBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kuna ilutööstus jätkab innovatsiooni, areneb püsimeik uute trendide ja tehnikatega, mis vastavad iluhuviliste soovidele. Aastal 2023 ei olnud need trendid mitte

Peamised trendid püsimeigis

Kuna ilutööstus jätkab innovatsiooni, areneb püsimeik uute trendide ja tehnikatega, mis vastavad iluhuviliste soovidele. Aastal 2023 ei olnud need trendid mitte ainult esteetilised, vaid ka mugavuse, kaasatuse ja isikupärastamise kohta.

1. Looduslähedased täiustused

Microblading on olnud mängumuutja kulmude jaoks ja 2023. aastal on kõik loomulikuma välimusega kulmude loomise vaimustuses. Tehnika on arenenud, et hõlmata peenemaid tõmbeid ja laiemat pigmentide valikut, et täiuslikult sobituda iga juuksevärviga.

Ombre kulmud, mis pakuvad pehmet, puudrilist ilmet, muutuvad populaarseks. See tehnika pakub gradientefekti, mis näeb välja nii loomulik kui ka määratletud, muutes selle lemmikuks neile, kes otsivad madala hooldusega, kuid viimistletud välimust.

2. Julge ja väljendusrikas silmameik

Püsiv silmalainer muutub mitmekülgsemaks, pakkudes võimalusi alates tagasihoidlikust ripsmepiiri täiustusest kuni dramaatilise tiibadega välimuseni. Kohandamine on võtmetähtsusega, võimaldades klientidel valida stiili, mis sobib kõige paremini nende silmadele ja elustiilile.

Ripsmetäiustuse tätoveeringud loovad paksemate, täidlasemate ripsmete illusiooni ilma igapäevase ripsmetuši kasutamise vajaduseta. See tagasihoidlik täiustus on ideaalne neile, kes soovivad oma silmi minimaalse vaevaga rõhutada.

3. Huulte põsepuna ja toonimine

Huulte põsepuna ja toonimise tehnikad on arenenud, pakkudes laiemat värvide spektrit, mida saab kohandada iga kliendi eelistuste järgi. See trend võimaldab luua loomuliku huulevärvi, mis rõhutab huulte kuju ja täidlust.

Täidlasema huule välimuse loomise tehnikad on nõutud. Pigmenti strateegiliselt paigutades saavad püsimeigi kunstnikud anda illusiooni mahust ja sümmeetriast, mis on eriti ahvatlev neile, kellel on õhenenud huuled.

4. Meditsiinilise tätoveerimise läbimurded

Areola taastamine on oluline suund meditsiinilises tätoveerimises, pakkudes rinnavähi ellujäänutele normaalsuse tunnet. Tehnika hõlmab loomuliku välimusega areola loomist pärast mastektoomia protseduure. Armide varjamine on teine valdkond, kus püsimeik teeb edusamme. Hoolikalt nahatooni loomulike toonidega segades saavad kunstnikud oluliselt vähendada armide välimust, aidates klientidel taastada enesekindlust.

5. Innovatiivsed tehnikad ja pigmendid

Nano-nõelamine on uus tehnika, mis lubab veelgi suuremat täpsust ja vähem traume nahale. See on ideaalne õrnadele aladele ja klientidele, kes otsivad vähem invasiivset võimalust. Orgaaniliste ja vegan pigmentide nõudlus kasvab, kuna kliendid muutuvad teadlikumaks oma püsimeigis kasutatavatest koostisosadest. Need pigmendid on loodud olema nahale õrnad ja keskkonnasõbralikud.

6. Püsimeik meestele

Püsimeik ei ole ainult naistele; ka mehed otsivad viise oma välimuse täiustamiseks. Habeme ja peanaha mikropigmentatsioon on populaarsed täidlasema habeme või juuste illusiooni loomiseks hõreneval peanahal. Mehed pöörduvad ka kulmude täiustamise poole, et saavutada määratletum välimus. Tehnikad on kohandatud looma maskuliinset kuju, mis täiendab nende näojooni.

7. Täiustatud koolitus ja sertifitseerimine

Kuna nõudlus püsimeigi teenuste järele kasvab, kasvab ka vajadus spetsialiseeritud koolituse järele. Nüüd on saadaval kursused, mis keskenduvad konkreetsetele tehnikatele, tagades, et kunstnikud on hästi varustatud oma klientide vajaduste rahuldamiseks. Tehnoloogia mängib olulist rolli püsimeigi kunstnike koolitamisel. Virtuaalreaalsusest kõrglahutusega kaamerateni - need tööriistad parandavad õppimiskogemust ja aitavad kunstnikel oma käsitööd suurema täpsusega meisterdada.

Valmis tõstma oma püsimeigi oskusi viimaste trendide ja tehnikatega? Võta ühendust STELLA ILUTUBA OÜ-ga tipptasemel koolituse ja sertifitseerimisvõimaluste saamiseks.

UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas psüimeiki hooldada?

Püsimeik, tuntud ka kui kosmeetiline tätoveering, on revolutsiooniline ilutehnika, mis implanteerib pigmente nahka, jäljendades meigi välimust. Nagu iga kosmeet
ssb.ee
Püsimeik, tuntud ka kui kosmeetiline tätoveering, on revolutsiooniline ilutehnika, mis implanteerib pigmente nahka, jäljendades meigi välimust. Nagu iga kosmeetilise protseduuri puhul, on järelhooldus oluline, et tagada teie püsimeigi pikaealisus ja ilu. See juhend pakub teile põhjalikke hooldusjuhiseid, et säilitada oma investeeringut. Püsimeik hõlmab tätoveerimistehnika kasutamist pigmentide kandmiseks naha dermise kihti. Seda kasutatakse tavaliselt kulmude, silmalaineri ja huulevärvi jaoks, pakkudes pikaajalist meigivälimust. Korralik järelhooldus on oluline, et vältida infektsioone,

5 põhjust, miks valida karjäär püsimeigis

Püsimeik, tuntud ka kui mikropigmentatsioon või kosmeetiline tätoveering, on revolutsiooniline ilutehnika, kus pigmendid siirdatakse naha dermise kihti. See mee
ssb.ee
Püsimeik, tuntud ka kui mikropigmentatsioon või kosmeetiline tätoveering, on revolutsiooniline ilutehnika, kus pigmendid siirdatakse naha dermise kihti. See meetod loob disainid, mis jäljendavad meiki, nagu silmalainer, huulevärvimine ja kulmude täiustamine, pakkudes pikaajalist ilulahendust. Ilutööstus laieneb kiiresti, püsimeik muutub üha populaarsemaks segmendiks. Seda kasvu veab üha suurenev hulk inimesi, kes otsivad viise veatu välimuse säilitamiseks ilma igapäevase traditsioonilise meigi pealekandmise vaevata. Teenuste suur nõudlus Hiljutised uuringud näitavad, et püsimeigi turg

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.