TAEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sõidukiomanike ja -entusiastide jaoks algab teie auto ohutuse ja jõudluse tagamine korralike rehvide hooldamisest. Teadmine, millal neid vahetada, on oluline te

Millal tuleks seada sammud autoteenindusse ning vahetada autorehve?

Sõidukiomanike ja -entusiastide jaoks algab teie auto ohutuse ja jõudluse tagamine korralike rehvide hooldamisest. Teadmine, millal neid vahetada, on oluline teie enda ohutuse, teiste ohutuse ja üldise sõiduki juhitavuse jaoks. Siin on viis märki, mis näitavad, et on aeg uute rehvide jaoks.

Rehvide kulumise ja jõudluse mõistmine

Rehvid on ainus kontaktipunkt teie sõiduki ja tee vahel, mängides olulist rolli ohutuses ja kütuseefektiivsuses. Need mõjutavad pidurdamist, roolimist ja kiirendamist, mis kõik on ohutu sõidu jaoks hädavajalikud.

Mitmed tegurid aitavad kaasa rehvide kulumisele, sealhulgas sõiduharjumused, teeolud, rehvide hooldus ja kliima. Regulaarsed kontrollid aitavad tuvastada kulumist enne, kui see muutub ohutusprobleemiks.

Mustrisügavus on alla seadusliku piiri

Rehvi mustrisügavus on oluline tee pinnal haardumise säilitamiseks. Kasutage mustrisügavuse täpseks mõõtmiseks mustrisügavuse mõõturit. Kui sügavus on alla 1,6 mm, on aeg rehvid välja vahetada.

Eestis on seaduslik minimaalne mustrisügavus 1,6 mm. Sõitmine rehvidega, mis on sellest piirist madalamad, võib kaasa tuua trahve ja oluliselt pikendada peatumisteekonda, eriti märgades oludes.

Nähtavad kahjustused rehvidel

Muhud, lõiked, praod ja ebaühtlane kulumine on kõik kahjustuse tunnused, mis võivad ohustada rehvi terviklikkust. Need defektid võivad põhjustada rehvi purunemist või kontrolli kaotamist teel.

Kui märkate mingeid nähtavaid kahjustusi, on kõige parem lasta oma rehvid professionaali poolt üle vaadata, et teha kindlaks, kas need tuleb välja vahetada.

Rehvid on vanemad kui 5 aastat

Isegi kui teie rehvid näevad välja korras, kummiühendid halvenevad aja jooksul, mis võib vähendada jõudlust ja ohutust. Rehvitootjad soovitavad üldiselt rehve vahetada iga 5 kuni 10 aasta tagant.

Teie rehvide vanust saab leida küljeseinalt, see on tähistatud neljakohalise koodiga, mis esindab tootmisnädalat ja -aastat.

Värin või ebatavalised helid sõidu ajal

Liigne värin või kummalised helid sõidu ajal võivad olla märk valesti joondatud või tasakaalustamata rehvidest või see võib viidata sisemisele rehvikahjustusele.

Korralikud rehvid aitavad kaasa sujuvale sõiduki juhtimisele. Kui teil on juhitavusega probleeme, võib olla aeg rehvide kontrollimiseks või vahetamiseks.

Kehv jõudlus märgades oludes

Korralik mustrisügavus on oluline haarduvuse säilitamiseks märgades oludes. Kui teie rehvid libisevad või hüdroplaanivad vihmas, ei pruugi neil olla piisavat mustrisügavust.

Viige läbi lihtne haarduvustest märjal teel ohutul kiirusel. Kui rehvid ei haaku efektiivselt, on see selge märk, et need tuleb välja vahetada.

Otsite kvaliteetseid rehve, mis tagavad teie ohutuse ja parandavad teie sõidukogemust? Võtke ühendust TAEX OÜ-ga, kus on lai valik rehve, mis vastavad teie vajadustele ja eelarvele.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on rataste olulised hoolduspraktikad?

Korrektne rattahooldus on oluline sõiduki jõudluse, ohutuse ja esteetika säilitamiseks. See juhend annab teile põhjalikud teadmised, kuidas hoida oma rattad tip
ssb.ee
Korrektne rattahooldus on oluline sõiduki jõudluse, ohutuse ja esteetika säilitamiseks. See juhend annab teile põhjalikud teadmised, kuidas hoida oma rattad tipptingimustes. Erinevate rattatüüpide ja materjalide mõistmine Sulamrattad on populaarsed oma tugevuse ja kerge disaini tasakaalu poolest, mis võib parandada sõiduki jõudlust. Nad vajavad regulaarset puhastamist, et vältida piduritolmu kogunemist ja võimalikku korrosiooni. Terasrattad on tuntud oma vastupidavuse poolest ja on sageli odavamad kui sulamrattad. Nad on roostele vastuvõtlikud, seega on oluline neid puhastada ja aeg-ajalt

Millised on suve- ja talverehvide põhilised erinevused?

Enne suve- ja talverehvide eripärade süvenemist on oluline mõista rehvide põhirolli sõiduki ohutuses ja sooritusvõimes. Rehvid on ainus kontaktpunkt teie sõiduk
ssb.ee
Enne suve- ja talverehvide eripärade süvenemist on oluline mõista rehvide põhirolli sõiduki ohutuses ja sooritusvõimes. Rehvid on ainus kontaktpunkt teie sõiduki ja tee vahel, muutes nende disaini ja seisukorra kriitiliseks haarduvuse, juhitavuse ja pidurdamise jaoks. Eestis, kus kliima võib aastaaegade vahel oluliselt erineda, on sobivate rehvide kasutamine suvel ja talvel mitte ainult sooritusvõime küsimus, vaid ka ohutuse küsimus. Hooajalised rehvid on spetsiaalselt projekteeritud, et pakkuda optimaalset sooritusvõimet ja haarduvust erinevates ilmastikutingimustes. Suverehvide omadused

TAEX OÜ tegevusaruanne 2022

Taex OÜ on asutatud 2015. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on mootorsõidukite rehvide ja velgede müük ning rehvivahetus. Korraliku ja kvaliteetse teenusega, k
ssb.ee
Taex OÜ on asutatud 2015. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on mootorsõidukite rehvide ja velgede müük ning rehvivahetus. Korraliku ja kvaliteetse teenusega, kliendisõbralike hindadega on ettevõte suutnud leida poolehoiu paljude klientide seas. Kuna antud teenuse turul on veel arenguks ruumi ja turg osaliselt katmata, on ettevõte veendunud, et äri saab olema kasvav ja kasumlik. Taex OÜ netokäive aruande aastal oli 259 135 eurot, millest mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüüki teostati 253 733 euro eest ja mootorsõidukite remont ja hoodusteenuseid osutati 5 402 euro eest. Jaemüük ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.