FORSIUS MATUSEBÜROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Iga inimese elutee on tähtis ja märkimisväärne ning seetõttu on ka iga matus meie elus oluline sündmus. Matusetalitus on pidulik ja oluline osa lahkunuga hüvast

Matusetavad – Forsius Matusebüroo

Iga inimese elutee on tähtis ja märkimisväärne ning seetõttu on ka iga matus meie elus oluline sündmus. Matusetalitus on pidulik ja oluline osa lahkunuga hüvastijätust ning see määrab sageli meie leina ja mälestuste käigu.

Mõistmine ja austus traditsiooniliste matusetavade vastu on oluline, kui seisame silmitsi lähedase kaotusega. Eestis on kaks peamist matmisviisi: hauamatus ja tuhastamismatus. Hauamatuse korral maetakse lahkunu kirstus, mis sängitatakse peale leinatalitust kalmistu mulda. See võimaldab omastel hüvasti jätta nii lahtise kui ka kinnise kirstu juures vastavalt nende soovile ja traditsioonidele. Teine võimalus, urnimatus, võimaldab omastel valida lahkunu juba eelnevalt tuhastamise ning seejärel urni hauastamise vahel vastavalt nende soovidele.

Matusetalituse pidamisel on oluline arvestada ka selle religioosse või ilmaliku iseloomuga. Kristlik matusetalitus viiakse läbi vaimuliku poolt ja toimub sageli kirikus või kabelis. Ilmalik matusetalitus aga leiab aset ilma religioosse järelevalveta ning võib toimuda mitmes erinevas kohas vastavalt lahkunu ja tema lähedaste soovidele.

Forsiuse Matusebüroo OÜ mõistab, et iga pere vajab leina jaoks personaalset ning austavat lähenemist. Pakume professionaalset tuge ja nõustamist, et aidata peredel valida enda jaoks sobivad matusetavad ning korraldada lahkunuga hüvastijätt vastavalt nende traditsioonidele ja soovidele.

Olgu tegemist haua- või tuhastamismatusega, kristliku või ilmaliku matusetalitusega, on meie eesmärk tagada, et leinahetked oleksid austusväärsed, tähendusrikkad ja mälestusväärsed. Forsiuse Matusebüroo OÜ on teie kõrval sellel raskel teekonnal, pakkudes professionaalset tuge ja teenuseid, et aidata teil läbi elada see oluline eluetapp võimalikult väheste lisapingetega.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

FORSIUS MATUSEBÜROO OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Forsius Matusebüroo tegutseb turul alates 2015.aasta märtsist.  Peamiseks tegevusalaks on matuseteenuste osutamine. Lisaks müüakse ka matuseteenusega kaasnev
ssb.ee
OÜ Forsius Matusebüroo tegutseb turul alates 2015.aasta märtsist. Peamiseks tegevusalaks on matuseteenuste osutamine. Lisaks müüakse ka matuseteenusega kaasnevaid kaupu. Jätkuvalt on kasvanud vajadus matuste täisteenuse osas. 2022.a. müügitulu oli summas 399183 eur ja kasum summas 11225 eur. 2023.a. müügitulu oli summas 331378 eur. ja kasum summas 9949 eur. Äriühingus töötas 6 töötajat,maksti töötasu summas 78603 eur. 2024 .a. on planeeritud müügitulu kasv 20%.Müügitulu kasvu peab tagama matusetoodete-ja teenuste konkurentsivõime tugevnemine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.