F-E TOOTMINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
F-E TOOTMINE OÜ punnib vastu nii arvete kui maksude maksmisele, ometi on ettevõte suutnud viimase aasta jooksul töökäte arvu kasvatada.

Too 3 aastat tegutsen

F-E TOOTMINE OÜ: võlad ei sega värbamast

F-E TOOTMINE OÜ punnib vastu nii arvete kui maksude maksmisele, ometi on ettevõte suutnud viimase aasta jooksul töökäte arvu kasvatada. Too 3 aastat tegutsenud osaühing on oma valdkonnana ära märkinud muude paber- ja papptoodete tootmise.  Osaühingu juht Priit Siimpoeg on firmade juhtimisega tegelenud juba rohkem kui 20 aastat. Kui ta tegi juhitöös oma esimesed sammud ning asus Kespri Arhiiv OÜ etteotsa, oli ta vaid 21-aastane. Ühtekokku on ta oma karjääri jooksul jõudnud tegeleda 5 organisatsiooni elu-olu korraldamisega. Täna on ta vaid vaevades F-E TOOTMINE OÜ eesotsas. Mille poolest on ettevõtte vaevades? Nimelt on osaühingul kaelas 6 036-eurone maksuvõlg, aeg-ajalt jõuab see summa ka nulli, kuid üldiselt laseb F-E TOOTMINE OÜ maksude seljas juba pikemat aega liugu. Sellele lisaks on juba aastapäevade jagu jäänud maksmata 117 euro suurune arve äripartneritele töötlevas tööstuses. Ega liiga rõõmustavad ei ole ka firma muud näitajad. 2017. aasta majandusaasta aruanne on ettevõttel veel esitamata, 2016. aastal jäi F-E TOOTMINE OÜ aga 0,3 miljoni euro suuruse käibe juures plussi vaid 1 341  euroga ja see tähendab, et kasumimarginaal oli üsna õnnetu 0,5 protsenti. Ometi on firma oma töökäte arvu kasvatanud, kui 2017. aasta alguses oli F-E TOOTMINE OÜ-s tööl veel 17, siis 2018. aasta alguses juba 20 inimest. Paraku ei olnud nende palganumbrid just liiga suured. Selle aasta II kvartalis oli keskmine töötasu ettevõttes umbes pool Eesti keskmisest. Krediidiskoor annab täna aga mõista, et tegemist on riskantse firmaga, millega äri ajades tuleb olla ettevaatlik. Lähemalt saab osaühingu tegemistel silma peal hoida, kui kasutad Inforegistrit 2 nädalat tasuta.    • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.