BJT HOTELL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 480 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga komment

BJT HOTELL OÜ hetkeolukord

Juba 480 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

BJT Hotell OÜ on Astri ettevõtete gruppi kuuluv Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Astri Grupi tegevusalaks on multifunktsionaalsete elukeskkondade, sh kaubandusliku kinnisvara arendamine ning üüri- ja haldamisteenuste osutamine. Astri Grupi ettevõtetele kuuluvad

Lõunakeskus Tartus, Astri ja Fama keskused Narvas, Pärnu Keskus Pärnus, Balti Jaama Turg, Depoo ja Keskturg Tallinnas. Kokku on Astri grupi ettevõtete hallata ligi 200 000 m2 pinda neljas Eesti linnas.

BJT Hotell OÜ kuulub Astri Kinnisvara OÜ konsolideerimisgruppi koos enda sõsarettevõtte Balti Jaama Turg OÜ-ga. Astri Kinnisvara OÜ omab mõlemas ettevõttes 100% osalust.

BJT Hotell OÜ sõlmis 2019. aastal Radisson hotelliketiga juhtimislepingu Eesti esimese Radisson RED hotelli opereerimiseks. Radisson RED-i hoone arendusega tegeleb Astri Kinnisvara OÜ ning hotelli ehitusega on plaanis alustada peale detailplaneeringu kehtestamist kinnistutel

Telliskivi 62 ja Telliskivi 64, Tallinn. Detailplaneeringu protsess on ajaliselt ettearvamatu ja täpseid tähtaegu ei ole võimalik välja tuua.

Radisson RED on Radissoni hotelliketi uuenduslik kontseptsioon, mis ühendab endas disaini, kunsti ja meelelahutust. Hoone arhitektuur on modernistlik, samas arvestab konkreetse asuhoha ajaloolist tausta ja miljööd.

Järgmisel majandusaastal jätkab BJT Hotell OÜ ettevalmistavaid tegevusi seoses Radisson RED hotelliga.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.