RISKIEKSPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommente

RISKIEKSPERT OÜ hetkeolukord

Juba 443 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõte Riskiekspert OÜ on asutatud 2015. aastal, et pakkuda ettevõtetele kvaliteetseid ja tänapäevaseid töötervishoiu ja tööohutusalaseid teenuseid.

Alustati kemikaaliohutusalaste konsultatsioonide ning riskianalüüside teostamisega, mis arenes hiljem laiapõhjalisemate töökeskkonnaalaste teenuste pakkumisteni. Meeskond on tihedalt seotud Tallinna Tehnikaülikooliga ning sealsete töökeskkonnalaste teadusteemadega; seetõttu ollakse teadlikud uutest arengusuundadest antud valdkonnas, mida antakse praktikas edasi ka oma klientidele.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal ettevõtte müügitulud olid võrreldavad 2022. aastaga ja moodustasid 51 tuhat eurot. Ettevõtte püsikulud on jäänud samaks, ning ettevõtte kasum veidi suurenes moodustades 30 tuhat eurot.

Personal 2023. aastal täitsid kõiki ülesandeid juhatuse liikmed.

Järgmise majandusaasta eesmärgid 2024. aasta põhieesmärk on säilitada olemasolev turuosa ja arendada uusi suudasid riskide hindamise valdkonnas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.