NOW! INNOVATIONS TECHNOLOGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1509 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja komment

NOW! INNOVATIONS TECHNOLOGY OÜ hetkeolukord

Juba 1509 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2023

NOW! Innovations Technology OÜ loodi novembris 2015.a. Ettevõtte emaettevõtteks on Prantsusmaal registreeritud äriühing Indigo Neo S.A.S.

Ettevõtte põhitegevuseks on digitaalse maksete platvormi arendamine parkimise ja teiste mobiilsuseenuste valdkonnas.

Ettevõtte käive oli majandusaastal 1 383 (2022: 1 313) tuhat eurot, puhaskahjumiks kujunes -12 (2022: puhaskasum 61) tuhat eurot. 2023 aasta tulemus oli negatiivne tänu ettevõtte tulumaksu kulule, mis kaasnes omanikule dividendide väljamaksmisega. Tööjõu arvestuslikud tasud olid kokku majandusaastal 976 (2022: 911) tuhat eurot. Aasta lõpus töötas ettevõttes 20 (2022: 18) töötajat ning lisaks oli juhatuses 2 liiget, kes tasu ei saanud. Käibe tõus on tingitud sellest, et ettevõtte osutab teenust vaid oma emaettevõttele ja teenuse maksumus kujuneb vastavalt ettevõtte tegevuskulude suurusele. Eelmise majandusaastaga võrreldes suurenesid ärikuludest summaarselt kõige enam tööjõukulud 65 (2022: 131) tuhat eurot, mis teeb protsentuaalseks tõusuks 7,2% (2022: 16,8%). Tööjõukulud moodustasid majandusaastal ärikuludest 74,1% (2022: 72,8%).

Kuna Ettevõte ei ole äriliselt seotud ei Ukraina ega Venemaa turgudega, siis seoses Venemaa sõjalise sissetungiga Ukrainasse 2022. aasta algusest, ei ole see ettevõtte majanduslikku seisu mõjutanud ja juhtkond ei näe ka seda tulevikus juhtuvat. Meie tegevus sõltub otseselt emaettevõtte poolt tellitavatest IT-teenuste mahust, mis sõltub omakorda emaettevõtte tegevusest peamiselt Prantsusmaa, lisaks ka teiste Lääne- ja Kesk-Euroopa riikide turgudel. Üleeuroopaline energiakriis ning Euribori kasv ei ole emaettevõtte käekäiku muutnud ning ei ole näha ka, et see tulevikus suurt mõju avaldaks.

2024.aastal jätkab ettevõte oma tavapärase arendustegevusega.

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.