NOPRI MAHLAD OÜ hetkeolukord
Juba 1064 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.
Tegevusaruanne 2023
Nopri Mahlad OÜ asutati 27. oktoobril 2015.aastal osakapitali sissemakseta. Nopri Mahlad OÜ põhitegevusalaks on maheda kasemahla kokkuost erametsaomanikelt ja metsakinnistuid omavatelt ettevõtjatelt. Kogu toodang kannab mahe märki. Põhilised müügiartiklid on kasemahl sügavkülmutatult ja vedel, gaseeritud kasemahl maitsestatult ja gaseeritud kasemahl hapendatult. Ettevõte tegutseb Võru maakonnas, Misso vallas, Kärinä külas. Piirkonnas on puhas loodus ja igati sobiv mahemahla kogumiseks.
Ettevõte on enda tegevuse alustamiseks koostanud Veterinaar- ja Toiduametile dokumentatsiooni ehk enesekontrolliplaani, mis on üks osa
HACCPist. Enesekontrolliplaanis on kirjeldatud ettevõtte tegevust, tooraine kogumist ja selle käitlemist ning koostatud on tehnoloogiline skeem kogu tootmisprotsessi kohta. Ettevõte on Veterinaar- ja Toiduameti poolt tunnustatud mahekäitleja. Tooraine kogujatele ehk esmatootjatele on koostatud dokumentatsioon, kus tooraine kogumine vastab seaduses kehtestatud nõuetele. Esmatootjad, kes müüvad toorainet ettevõttele (Nopri Mahlad OÜ) on tunnustatud Põllumajandusameti poolt. Samuti on oma tegevusest esmatootjad teavitanud Veterinaar- ja Toiduametit.
2015. aastal kogutud tooraine on läbinud põhjalikud analüüsid Tallinna Ülikooli laboris. Uuritud on tooraine keemilist koostist, allergeene, raskemetalle, mikrobioloogilisi- ja organoleptilisi omadusi ning toode on läbinud kestvuskatsed. Väljatöötamisel on kasemahla standard, mis annab hea ülevaate kasemahl normparameetritest.
Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.
Nopri Mahlad OÜ on planeerinud järgnevatel aastatel kogu toodangu realiseerida Euroopa Liidu maadesse ehk siis eksportmüük moodustaks 90% toodangust. Kokkulepped on sõlmitud Saksamaa, Austria ja Hispaania ettevõtetega. Eksporditakse peamiselt sügavkülmutatud kasemahla, et minimeerida riske toiduaine halvaks minemise osas.
Kommentaarid (0)