TEKOFLEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Renoveerimine pole pelgalt esteetiline ettevõtmine. See on võimalus muuta vana maja mitte ainult kaunimaks, vaid ka energiasäästlikumaks ja funktsionaalsemaks.

Renoveerimise ABC: Kuidas muuta vana maja uueks ja energiasäästlikuks?

Renoveerimine pole pelgalt esteetiline ettevõtmine. See on võimalus muuta vana maja mitte ainult kaunimaks, vaid ka energiasäästlikumaks ja funktsionaalsemaks. Siin on mõned põhitõed, mida silmas pidada:

1. Hindamine ja planeerimine: Enne tööde alustamist on oluline teha põhjalik hindamine. Uuri, millised osad majast vajavad kõige rohkem tähelepanu ja millised renoveerimistööd toovad suurimat kasu.

2. Soojustamine: Üks olulisemaid samme energiasäästlikkuse suunas on korralik soojustamine. See aitab vähendada küttekulusid ja muudab maja mugavamaks.

3. Aknad ja uksed: Vana maja aknad ja uksed võivad olla suured soojakao allikad. Kaaluge nende vahetamist energiasäästlikumate vastu.

4. Katuse uuendamine: Katuse renoveerimine või vahetamine võib oluliselt vähendada soojakadu. Lisaks annab see majale värskema ilme.

5. Tehnosüsteemid: Kaaluge vanade kütte-, vee- ja elektrisüsteemide uuendamist. Uuemad süsteemid on sageli tõhusamad ja säästlikumad.

6. Taastuvenergia: Kaaluge päikesepaneelide või muude taastuvenergia lahenduste paigaldamist. See aitab vähendada elektrikulusid ja muudab teie maja keskkonnasõbralikumaks.

Lõpetuseks, renoveerimine on investeering, mis tasub end pikas perspektiivis ära nii rahaliselt kui ka elukvaliteedi osas. Kui olete valmis oma maja muutma kaunimaks ja energiasäästlikumaks, võtke meiega ühendust ja uurige, kuidas meie kogemustega meeskond saab teid aidata!



rohkem infot

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

TEKOFLEX OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Tekoflex on Eestis ja Soomes tegutsev ettevõte, mis on spetsialiseerunud katusetöödele. Lisaks katusetöödele pakub Tekoflex ka tehnikarenti, mis on oluline o
ssb.ee
OÜ Tekoflex on Eestis ja Soomes tegutsev ettevõte, mis on spetsialiseerunud katusetöödele. Lisaks katusetöödele pakub Tekoflex ka tehnikarenti, mis on oluline osa nende äritegevusest. Ettevõtte mitmekülgne tegevusvaldkond ja pühendumus kvaliteedile on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu.2022. aasta majandusaasta oli Tekoflexile edukas. Ettevõtte kasum ulatus 42 753 euroni, mis on märkimisväärne saavutus. See näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust efektiivselt juhtida ja kasumlikkust suurendada. Lisaks kasumile oli Tekoflexi 2022. aasta müügitulu 312 813 eurot. See on veel üks

Miks on lumetõkke torude lisamine katusele oluline?

Lumetõkke torud on spetsiaalsed torud, mis on paigaldatud katusele, et aidata koguda ja juhtida lumeladu. Need torud takistavad lumeladu kogunemist katusele, mi
ssb.ee
Lumetõkke torud on spetsiaalsed torud, mis on paigaldatud katusele, et aidata koguda ja juhtida lumeladu. Need torud takistavad lumeladu kogunemist katusele, mis võib põhjustada selle kokkuvarisemist ja seeläbi tekitada ohtlikke olukordi nii inimestele kui ka katuse ehitistele. Lumetõkke torude lisamine katusele on eriti oluline juhul, kui katuse konstruktsioon on nõrk või kui katuse kalle on suur. Suur lumeladu võib põhjustada katuse kokkuvarisemist või katusealusele tekitada survet, mis võib põhjustada seinte või tugipostide vigastusi. Samuti võib lumeladu blokeerida uksi või aknaid, mis

Miks pannakse plekkkatuse alla aluskate?

Plekkkatuse all paigaldatud aluskate mängib olulist rolli plekkkatuse konstruktsiooni ja funktsionaalsuse säilitamisel:  
 
 Tagab niiskuse ja õhuvahetuse väl
ssb.ee
Plekkkatuse all paigaldatud aluskate mängib olulist rolli plekkkatuse konstruktsiooni ja funktsionaalsuse säilitamisel: Tagab niiskuse ja õhuvahetuse väljavoolu: Aluskate on tihti valmistatud ventileeritavast materjalist, mis võimaldab niiskusel ja õhul vabalt väljuda plekkkatuse all, mis on vajalik niiskuse kogunemise ja sellega kaasneva rooste ja mädanemise vältimiseks. Täiendav soojusisolatsioon: Aluskate on sageli valmistatud soojusisolatsiooniga materjalidest, mis aitavad kaasa täiendavale soojuse hoidmisele plekkkatuse all. See on eriti oluline talvisel ajal, kui katuse all

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.