ELEKS HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2209 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommen

ELEKS HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 2209 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

KONSOLIDEERITUD RAAMATUPIDAMISE AASTAARUANNE: Üksikasjalik Ülevaade Konsolideeritud raamatupidamise aastaaruanne on oluline dokument, mis annab ülevaate ettevõtte finantsseisundist. See sisaldab mitmeid olulisi osi, sealhulgas konsolideeritud finantsseisundi aruannet, konsolideeritud kasumi- ja muu koondkasumi aruannet, konsolideeritud omakapitali muutuste aruannet ja konsolideeritud rahavoogude aruannet. Lisaks sisaldab see ka mitmeid lisaaruandeid, mis annavad üksikasjalikku teavet ettevõtte erinevate finantsaspektide kohta. ELEKS Holding OÜ on globaalne tehnoloogia partner, millel on üle 30 aasta kogemusi tarkvara arendamisel. Ettevõte asutati 2016. aastal ja on tuntud oma kõrgetasemelise, kvaliteetse ja läbipaistva tarkvara arenduse poolest. ELEKS pakub laia valikut teenuseid, sealhulgas tarkvara erilahendusi, toote disaini ja tehnoloogilist konsultatsiooni. Ettevõtte teenuseid kasutavad paljud juhtivad ettevõtted ja tehnoloogia innovaatorid üle kogu maailma. ELEKS alustas oma teekonda 1991. aastal energia võrgustiku juhtimise tarkvara lahendusega. Aastaks 1998 sisenes ettevõte globaalsesse alltöövõtu turule, keskendudes keskmistele ja väikestele ettevõtetele. Aastaks 2005 oli ELEKSis tööl üle 500 eksperdi, mis võimaldas ettevõttel laiendada oma ekspertiisi ja kliendibaasi USAs ja Ühendkuningriigis. Täna on ELEKS globaalne teenusepakkuja, millel on üle 2000 oskustöötaja kolmel kontinendil. ELEKS pakub laia valikut teenuseid, sealhulgas inseneriteenuseid, konsultatsioone, digitaalseid muutusi ja kasvu, küberturvalisust, kvaliteedi kindlustamist ja tugiteenuseid. Ettevõtte väärtused on seotud professionaalsuse, kõrgetasemelise arenduse, pideva arengu ja hooliva kultuuriga. ELEKS peab oluliseks riskide juhtimist, kvaliteeti ja robustset info kindlust kõikides enda tegevustes ning kliendi suhtluses. 2023. aastal oli ELEKSil üle 120 aktiivset klienti, teostati üle 1000 end-to-end projekti ja saavutati NPS tase 64. Ettevõte peab oluliseks läbipaistvust ja vastutuse võtmist igas kliendi suhtluses, on vastavuses sisemiste vastavusnõuetega ja rakendab viimaseid regulatiivseid standardeid üle erinevate valdkondade. Kontsern jätkab jõupingutusi tarnemudeli globaalseks laiendamiseks ning sel eesmärgil asutati 2023. aastal uued tütarettevõtted. 5. juulil 2023 registreeris Kontsern uue 100%-lise osalusega tütarettevõtte Eleks B.

V. Hollandis. See on osa ettevõtte pidevast püüdlusest laiendada oma globaalset jalajälge ja pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.