Kas tead, kuidas valmib Säsi Pruulikoja käsitööna villitud kombucha ja vesikeefir?
Tere tulemast Säsi Pruulikotta - käsitööna pastöriseerimata kombucha ja vesikeefiri valmistamise pärli poole!
Oleme uhked selle üle, et meie jookide kvaliteet on nii kõrge, et need on leidnud tee ka Eesti presidendi vastuvõtu lauale. Meie jookide valik on lai, sealhulgas klassikaline, mustsõstra, maasika, mango, vaarika, sidruni & ingveri ja piparmündi kombucha ning sidruni vesikeefir. Meie eesmärk on pakkuda maailma tasemel kõrgkvaliteetseid jooke, mille valmistamisel kasutame ainult parimaid mahemärgisega tooraineid. Säsi Pruulikojas villitakse pastöriseerimata kombuchat ja vesikeefiri käsitööna, sest nii säilib joogi ehedus ja tõeline iseloom.
Meie joogid sisaldavad kasulikke baktereid, mis aitavad turgutada immuunsüsteemi ja on täis erinevaid vitamiine, orgaanilisi happeid, polüfenoole ja ensüüme, mis kõik toetavad meie keha ja aitavad kaasa positiivsetele protsessidele. Lisaks on meie jookidele omane naturaalne mull, mis aitab organismil kõiki neid kasulikke omadusi paremini omastada. Teadustööd kinnitavad, et kombucha regulaarne joomine võib mõjutada organismi positiivselt ning see võib aidata energiat tõsta, immuunsust turgutada ning organismil puhastuda. Lisaks on kombucha tõhus ka liigesehädade puhul.
Meie jookide valmistamisel on oluline roll ka teeseenel ehk bakterite ja pärmiliste ideaalsel kooslusel, mis loovad joogile erilise iseloomu ja unikaalse maitse. Jookides kasutame kvaliteetseid musta- ja rohelise tee sorte ning naturaalset rafineerimata toorroosuhkrut. Meie jookides ei ole kasutatud süsihappegaasi, mulli saame teise fermentatsiooni käigus.
Säsi Pruulikoda on teinud koostööd oma ala tippteadlaste ning pruulmeistritega üle kogu maailma, et tagada meie jookide kõrge kvaliteet ja maitseelamus. Teeme oma tööd suure armastuse ja pühendumisega ning soovime pakkuda Sulle ainult parimat.
Tule ja naudi ka Sina meie käsitööna valminud jooke ning tervistavat mõju!
Kommentaarid (0)