TRIPLEX TRADING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 585 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga komment

TRIPLEX TRADING OÜ hetkeolukord

Juba 585 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegutsemise asjaolud on praegu suhteliselt head. Majandusaasta jooksul ei toimunud olulisi rahalisi sunndmusi. Ettevõtte ärikasum tulenes 100% -st väljaspool Euroopat ja eeldatavasti jätkub ka jooksval majandusaastal.

Ettevõtte peamine omanik Miikka Saloseutu kavatseb samuti jätkata äriläbirääkimisi peamistes kohtades nagu Dubai, Singapur ja Hongkong, nagu ka eelmisel majandusaastal. Soomes ega Eestis ei toimu mingit tegevust, seda peetakse kahjumlikuks ja turg on halb, kuigi mõlemad ettevõtte omanikud elavad Eestis.

Ettevõtte eesmärk on säilitada häid suhteid olemasolevate klientidega ja pidada läbirääkimisi reklaamide jaoks veelgi paremate pakkumistega.

Selle eesmärk on ka vähendada oma veebisaitide reklaami kulusid.

Ettevõte keskendub jätkuvalt reklaamipinna mununmisele oma veebisaidil - ettevõttele, mis on osutunud tasuvateks madalate punsikuludega.

Tulevikus tehakse märkimisväärseid investeeringuid ka uutele potentsiaalsetele veebisaitidele. Teine suur kulutus reklaamib ettevõtte enda lehti teistel saitidel. Isegi facobooki reklaamimine on tulevikus palju suurem kui praegune. Kolmas suur kulu on ettevõtte juhtimise koolitus ja juhtimine.

Tuleviku areng peetakse positiivseks, kui samalaadsed sunndmused tulevad eelnenud aastaga ette.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.