DOCTOR MUSIC FROM ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 540 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommente

DOCTOR MUSIC FROM ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 540 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

8. juunil 2016 avas oma uksed muusikateraapia ja korrektsioonipedagoogika salong "Doctor Music from Estonia OÜ".

Tegu on rehabilitatsioonikeskusega, mis osutab suurt tähelepanu abivajajatele sellistes probleemides nagu psühhoemotsionaalse seisundi ja psühhosomaatilised häired. Rehabilitatsioonikeskus asub aadressil Pärna 24B, Kohtla-Järve.

03.02.2017 muutis muusikateraapia ja korrektsioonipedagoogika salong "Doctor Music from Estonia OÜ" oma staatust – nüüd on tegemist rehabilitatsioonikeskusega, kuna sotsiaalministeeriumilt saadud tegevuslitsents võimaldab teenindada inimesi rehabilitatsioonikavade alusel, mistõttu on keskuse pakutavad teenused paljudele kättesaadavamad. Meeskond on kogemustega ja professionaalne, mida juhib elukutseline muusikaraviterapeut ja kauaaegne pedagoog. Meeskonnaliikmeteks on: arst-profülaktik ja dietoloog, neuroloog, üldarst, meditsiiniõed, sotsiaaltöötaja, psühholoog, staažikad eripedagoogid, ravikehakultuuri ja hingamisravi spetsialist, logopeed, tegevusterapeut ning kogenud massöör.

Rehabilitatsioonikeskuse "Doctor Music from Estonia OÜ" kordumatus ja unikaalsus seisneb selles, et ainult meie keskuses pakutakse aparaatse füsioteraapia uusimaid tehnoloogilisi lahendusi, mis korrigeerivad edukalt füsioloogilist seisundit ja psühhoemotsionaalset meeleolu ning mõjutavad ka vaimset arengut.

2019 aasta septembris alustati uue tegevusharuga- alustati koolituskeskuse loomisega. Selleks laieneti maja esimese korruse ruumidesse, mis remonditi ja sisustati vajaliku inventariga.2023 aastalsaid lapsed osaleda eesti keele huviringis.

Alates 2022 aasta teisest poolest saavad taastusravi ja rehabilitatsiooni kliendid majutuda keskuses avatud hostelis.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.