MERBAU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 135 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

MERBAU OÜ hetkeolukord

Juba 135 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Merbau OÜ on emaettevõte Norras registreeritud Merbau Norge AS-le, mis tegeleb mööbli ja mööblidetailide müügi ja paigaldusega.

Samuti osutatakse ka teistele ettevõtetele Norra suunalist toodete ja teenuste ekspordi abi ja konsultatsiooni.

Uue tegevusena 2023. aastal oli ka autode import Norrast ja müük Eestis.

2020. aasta lõpus soetati Saaremaal kolm kõrvuti asetsevat kinnistut, millest üks hoonestatud, eesmärgiga investeerida ja planeerida majutusteenuse pakkumiseks sobilike ruumide välja arendamist. Seda sõltuvalt omakapitali olemasolust ja võimalustest struktuurifondidest toetusi saada. Praegu koostatakse võimalikke lahendusi ja projekte juurdeehituse kavandamiseks koostamisest 2025-ndaks aastaks. Seni tehakse kulutusi jooksvaks hoone korrashoiuks ja hoolduseks et säilitada olukord. Samuti on oluline lõpule viia käimasolev

Vallavalitsuse projekt tsentraalse vee ja kanalisatsiooni välja arendamine suvilate piirkonnas. See on esmane eeldus puhkemaja lõplikuks väljaarendamiseks.

2024. aastal ei ole plaanis tööjõudu palgata. Käive tuleb põhiliselt alltöövõtjate kaudu teenuse osutamisest, juhatuse ja omanike poolt juhtimisteenuse pakkumisest.

Autode impordi ja müügiga jätkamine on jätkuvalt päevakorras, kuid selleks hakatakse arendama rakendust mis lihtsustab tööd.

Osaühingu juhtimisega tegeleb juhatuse esimees. Juhatuse liikmetele 2023. aastal tasu ei makstud ja 2024.

aastal ei ole samuti plaanis maksta.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.