ALL BUILD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vannitoa remontimisel on oluline jälgida järgmisi aspekte:

Planeerimine: Enne remonditööde alustamist tuleb kindlasti läbi mõelda vannitoa funktsionaalsus ja

Mida silmas pidada vannitoa remontimisel?

Vannitoa remontimisel on oluline jälgida järgmisi aspekte:

  • Planeerimine: Enne remonditööde alustamist tuleb kindlasti läbi mõelda vannitoa funktsionaalsus ja välimus, et saada soovitud tulemus.
  • Keskkonnasõbralikkus: Valige keskkonnasõbralikud materjalid nagu näiteks puit või keraamika ning vältige kahjulikke kemikaale.
  • Elektri- ja veevarustus: Kontrollige elektri- ja veevarustuse seadmeid enne remonditööde alustamist ning veenduge, et need vastavad ohutusnõuetele.
  • Ventilatsioon: Veenduge, et vannitoal oleks piisavalt hea ventilatsioon, et vältida niiskuse teket ja seeläbi vältida seente ja hallituse teket.
  • Valgustus: Valige sobivad valgustid, mis annavad piisavalt valgust ja tagavad mugava atmosfääri.
  • Materjalid: Valige vastupidavad ja kvaliteetsed materjalid, mis vastavad teie vajadustele ning on kergesti hooldatavad.
  • Installeerimine: Enne remonditööde lõpetamist veenduge, et kõik seadmed ja materjalid on õigesti paigaldatud ja toimivad ning et remonditööd on tehtud kvaliteetselt.

Teie usaludsväärne partner ehitus- ja remonditöödel

allbuildou@gmail.com
372 56827675

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ALL BUILD OÜ tegevusaruanne 2023

All Build OÜ tegeleb ehitustegevusega.  Aruandeperioodil maksti töötasusid koos sotsiaalmaksudega11 tuhat eurot.  Juhatuse liikmetasu ei makstud.  Ettevõtte käi
ssb.ee
All Build OÜ tegeleb ehitustegevusega. Aruandeperioodil maksti töötasusid koos sotsiaalmaksudega11 tuhat eurot. Juhatuse liikmetasu ei makstud. Ettevõtte käive oli 2023 aastal 72,7 tuh eurot ( 2022: 138 tuh eurot) , mis on 53 % väiksem eelmisest perioodist.

Miks on looduslikud viimistusmaterjalid paremad?

Looduslikud viimistlusmaterjalid on paremad mitmel põhjusel: 
 
 Kestvus: see võib tunduda uskumatuna, aga need materjalid on tavaliselt vastupidavamad ja kes
ssb.ee
Looduslikud viimistlusmaterjalid on paremad mitmel põhjusel: Kestvus: see võib tunduda uskumatuna, aga need materjalid on tavaliselt vastupidavamad ja kestvad kauem kui sünteetilised materjalid. Keskkonnasõbralikkus:  looduslikud materjalid on tavaliselt looduslikult lagunevad ja neil ei ole negatiivset mõju keskkonnale. Loomulik välimus: looduslikult viimistlusmaterjalid on ilusad ja neil ei ole \"sünteetilist\" välimust. Hea õhuringlus: looduslikud materjalid ei erita õhku süsnteetilis osakesi ja see hoiab ruumi õhku värskena. Loomulik heliisolatsioon: loomulikud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.