Bluemark OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Varem juhtisid ettevõtet omanikud Indrek Ansel ja Marek Metsmaa. Aprillis on nad sellele ärile aga käega löönud ning usaldanud oma vara hoopis Jürgen Kirsise ho

BLUEMARK OÜ: kas midagi läks nihu?

Varem juhtisid ettevõtet omanikud Indrek Ansel ja Marek Metsmaa. Aprillis on nad sellele ärile aga käega löönud ning usaldanud oma vara hoopis Jürgen Kirsise hoolde. Mis valesti läks?
  • Asutatud: 2016. aastal
  • Juht: Jürgen Kirsis
  • Käive 2016. aastal: 14 337 eurot
  • Prognooskäive 2017. aastal:  15 000 eurot
BLUEMARK OÜ-l ei ole esimese pilguga vaadates midagi viga. Puuduvad võlad ja aruanded on esitatud. Käive pole firmal tõesti just suurem asi, ka 2016. aasta 24 euro suurune kasum ei anna põhjust pidutsemiseks, aga ka edukad inimesed peavad teinekord kõrvalärina pisifirmasid. Indrek Ansel juhib täna mitut ettevõtet. Neist edukaim on TEMERAN OÜ, mis müüs selle aasta I kolme kuuga õhufiltreid 29 533 euro eest. WOTWARS OÜ ja CARGONET OÜ tiksuvad niisama riiulis. Marek Metsmaa juhitud FINHOL BLUE OÜ tegi selle aasta I kvartaliga käivet 74 826 eurot. FINHOL BSD OÜ ja FINHOL TRADE OÜ pole tänavu veel tegudeni jõudnud. BLUEMARK OÜ vastne juht Jürgen Kirsis juhib või likvideerib täna 40 ettevõtet, mis on kokku jätnud esitamata 69 majandusaasta aruannet. Makse on tema juhitud ettevõtetel tasumata 0,7 miljoni euro eest. Juba kustutatud ettevõtted on Kirsise juhtimisel jätnud tasumata makse 0,3 miljoni euro eest ja arveid teistele firmadele 96 634 euro jagu. Kas BLUEMARK OÜ saab jalad alla või veereb sootuks allamäge?  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Bluemark OÜ tegevusaruanne 2022

Majandustegevust ei toimunud.
ssb.ee
Majandustegevust ei toimunud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.